Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Dineren in een luxe restaurant in Utrecht?

Lekker uiteten in De Bilt

Zo, het weekend staat voor de deur en u heeft zin om te gaan uiteten. U woont in Utrecht en u hebt dus keuze genoeg. Keuzestress zou u er van kunnen krijgen, maar dat geldt niet voor u. Nee, want u hebt zin om eens goed luxe te gaan uiteten en verwend te worden. Dat heeft u wel verdiend vindt u. Wie houdt u tegen? Precies: niemand. Met reserveren bij een restaurant De Bilt schiet u daarom in de roos.

Vergaderen op een mooie locatie

U heeft een vergadering gepland in het midden van het land en u zoekt nog naar een locatie. Utrecht zou leuk zijn, maar deze keer niet handig i.v.m. de bereikbaarheid. Maar waar moet u toch heen buiten Utrecht? Geen gezoek, geen getreuzel. Met deze vergaderzaal de Bilt zit u letterlijk en figuurlijk altijd goed. Uw gesprekspartners zullen u complimenteren met uw keuze, dat zijn nog eens bonuspunten.

Wandelen en dineren in de Bilt

De Bilt is een leuke plaats, bijna tegen de oostkant van Utrecht aangeplakt. De Bilt heeft een leuke, oude kern, waar het gezellig toeven is. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Bewegen maakt hongerig, dus schuif lekker aan bij dit klasse restaurant de Bilt. Zeker als u van de Franse keuken houdt, mag u dit restaurant de Bilt eigenlijk niet voorbij lopen, of fietsen natuurlijk.

Vergaderen in Franse stijl

Als u in inderdaad besluit uw bespreking te houden in deze vergaderzaal de Bilt kunt u uiteraard het ene met het andere combineren. Waarom niet vergaderen én Frans dineren? Wellicht worden er aan tafel nog een spijkers met koppen geslagen of misschien toch nog die belangrijke deal gemaakt. Waarschijnlijk komt de kok ook nog even langs voor een praatje. Zo doen ze dat in de Bilt. Eet u smakelijk in de Bilt.

https://witte-zwaan.nl/