Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Foam roller van professionele kwaliteit kopen

Voor een betere doorbloeding, minder stijve spieren en meer flexibiliteit kunt u uw lichaam trainen en masseren met een goede foam roller. Een foam roller is de perfecte oplossing voor u wanneer u uzelf wilt masseren voor of na het trainen. U kunt een foam roller gebruiken om uw nek, schouders, rug, benen en kuiten mee te masseren. Hiermee zorgt u ervoor dat uw spieren kalmeren. Wij hebben een ruim aanbod van foam rollers van goede en professionele kwaliteit, die makkelijk en overal te gebruiken zijn. U kunt ze naar de sportschool meenemen of ook gewoon thuis gebruiken.

Foam roller voorkomt spierpijnen

Wilt u spierpijnen voorkomen, dan is het slim om uzelf regelmatig te masseren met een foam roller. Wanneer u een foam roller als hulpmiddel gebruikt tijdens het trainen, heeft u veel minder kans op stijve spieren of knopen in de spieren. Juist zorgt u ervoor dat de spieren losser en flexibeler worden. Voelen de spieren overbelast aan of heeft u last van knopen in de spieren, dan kunt u ook een foam roller gebruiken. U kunt met een foam roller druk uitoefenen op de spieren die overbelast aanvoelen of op de plek waar de knopen zich bevinden. Door de druk zal het gevoel van spierpijn afnemen en uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Foam roller is geschikt als een trainingshulpmiddel

Een foam roller is ook perfect te gebruiken als een trainingshulpmiddel bij verschillende oefeningen. U kunt hierbij denken aan grondoefeningen die u zowel in een sportschool als thuis kunt uitvoeren. Wilt u dat: uw sportprestaties verbeteren en risico’s op blessures verminderen? Dan kunt u overwegen om een foam roller te kopen. In ons uitgebreid assortiment kunt u een foam roller tegen een scherpe prijs kopen. We kunnen u ook advies geven over welke oefeningen u het beste met uw foam roller kunt doen. Wanneer u last heeft van pijn, kunt u voor het beste advies een fysiotherapeut raadplegen.