Pcbrehoboth
Image default
Onderwijs

Betrouwbare en flexibele kinderopvang in Zwolle voor jouw kind

Als werkende ouder is het belangrijk om je kind door de weeks naar een veilige, vertrouwde plek te brengen. Een professionele, persoonlijke opvang waar je jouw kind met een gerust gevoel achterlaat. Kinderdagverblijf Pi is zo’n kinderopvang in Zwolle waarbij je direct een klik hebt met de medewerkers en begeleiders.

Een plek waar jouw kind zich goed kan ontwikkelen op eigen tempo, met vaste gezichten om de continuïteit en de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Kinderdagverblijf Pi heeft de uniekheid van kinderen en de betrokkenheid van ouders hoog op hun prioriteitenlijstje staan. Dit kinderdagverblijf legt de focus op flexibiliteit en werkt met een vast team van professionele pedagogische medewerkers.

Hoe werkt dit kinderdagverblijf in Zwolle?

Bij het flexibele Kinderdagverblijf Pi wordt er kinderopvang op maat geboden voor kinderen van verschillende leeftijden, met zowel vaste als flexibele uren. Zo kunnen ouders per maand een urentegoed afnemen en dit naar eigen behoefte inzetten. Zodat de opvang van je kind perfect af te stemmen is op je werkrooster. Wij werken hiervoor met een app ‘BITCARE’, waarin je wekelijks (uiterlijk op woensdag) je werkrooster voor de week erop kan invoeren, met een minimumaantal van 25 uur per maand.

Ook is het mogelijk om daarnaast bij Kinderdagverblijf Pi aan te geven hoeveel uur kinderopvang je per dag standaard wil hebben en op welke dagen. Loopt je planning op het werk even iets anders dan verwacht? Dan kun je gewoon binnen de periode van een maand je dagen ruilen.

Dagelijks meekijken met je kind

Alle ouders worden van de dagelijkse activiteiten van hun kind op het kinderdagverblijf in Zwolle de hoogte gehouden. De professionele medewerkers leggen dagelijks alle belangrijke activiteiten van ieder kind vast met behulp van de iPad zodat iedereen naar dezelfde informatie kan kijken.

Ook worden foto’s direct gedeeld met ouders, waardoor ze precies weten wat hun kind overdag meemaakt.

De locaties van het kinderdagverblijf in Zwolle

Kinderdagverblijf Pi is op werkdagen geopend vanaf 06.30 uur tot 19.00 uur en heeft twee verschillende vestigingen in Zwolle: Hanzeland en Oosterenk. Allebei met een huiselijke, warme sfeer, een buitenspeelplaats en beiden goed bereikbaar vanaf de A28. Benieuwd naar de kinderopvang bij Kinderdagverblijf Pi?

Ga dan langs voor een rondleiding.

https://www.kinderdagverblijfpi.nl/