Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Een budgetcoach van Fimar

Een budgetcoach is iemand die een persoon bijstaat die moeite heeft met het verzorgen van zijn of haar financiële huishouding. Als je moeite hebt met het voldoen van rekeningen, niet goed met geld kunt omgaan of de neiging hebt in de schulden te belanden kun je Fimar inschakelen voor een budgetcoach. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van financiële hulpverlening aan mensen die financieel in de problemen zitten.

Wat is budgetbeheer?

Budgetbeheer is een financiële hulpdienst waarbij je precies kunt zien waar je geld heengaat. Wij helpen je met je financiële administratie, inkomsten en uitgaven. Deze dienstverlening is vooral bedoeld om te voorkomen dat mensen financieel in de problemen raken. In principe is het een tijdelijke maatregel voor mensen die financieel even de weg kwijt zijn.

Financiële hulp krijgen van Fimar

Fimar is een organisatie met vestigingen in Roosendaal en Rotterdam. Wij bieden bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer aan. Indien nodig helpen wij mensen naar een minnelijk of WSNP schuldsanering traject. Fimar hanteert een snelle en transparante werkwijze, die klantgericht, persoonlijk en betrokken is. Wij kijken goed naar je persoonlijke situatie om onze dienstverlening speciaal aan jou aan te passen.

Informeer naar de mogelijkheden

Als je vragen hebt over onze dienstverlening kun je vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0165 820 992. Buiten kantoortijden kun je ons ook een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.

https://www.fimar.nl/