Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Ervaren dakdekker in Purmerend

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Purmerend? Dan ben ik blij dat u dit leest. Ik was zo’n 2 maanden geleden namelijk zelf fanatiek op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker in de omgeving en ik heb er een gevonden die ik graag met u deel. Wij zochten een dakdekker voor het leggen van dakbedekking en kozen voor FEDORgroep als onze ervaren dakdekker in Purmerend.

Waarom dakdekker FEDORgroep?

Tijdens de oriëntatie op dakdekkers in de omgeving kwam ik natuurlijk verschillende partijen tegen. Van zeer goedkoop – maar ook veelal onervaren – tot eigenlijk best wel heel prijzige dakdekkers met niet eens per se aantoonbaar veel ervaring. Waar ga je dan op af?

Bij FEDORgroep leken de kosten die zij vroegen voor diverse werkzaamheden goed en door de ruime ervaring in diverse diensten, had ik al het idee dat zij daadwerkelijk ervaren zijn. Nou, dat is gebleken, want ze hebben top werk afgeleverd!

Onder andere om de volgende redenen koos ik voor FEDORgroep om de dakbedekking aan uit te besteden:

 • We kregen vrijblijvend advies op locatie;
 • Ze bieden daadwerkelijk een fijne en snelle service (binnen 24 uur een exacte prijsopgave);
 • We hebben garantie op alle werkzaamheden;
 • Ze hebben al jarenlange ervaring in deze branche (en dat zie je!);
 • Ze zijn betaalbaar;
 • Je krijgt echt waar voor je geld, want ze leveren zeer kwalitatief hoog werk af.

Professioneel & snel te werk

Het team van FEDORgroep dat bij ons het dak op ging, ging zichtbaar professioneel te werk. Alle materialen en de stelling die ze bij ons gebruikten stonden netjes opgesteld en ze werkten erg efficiënt en systematisch. Ze zijn een erkende dakdekker in Purmerend die oog heeft voor detail. We kunnen dan ook niets anders zeggen dan dat de afwerking super is. Alles werd ons naderhand ook netjes laten zien en toegelicht. Dat was erg prettig.

Dakbedekking en meer

Wij hebben nu de dakbedekking door FEDORgroep laten doen, maar ze bieden ook nog andere diensten aan. U kunt namelijk ook bij hen terecht voor:

Ze zijn dus echt een allround dakdekker waarbij je terecht kunt voor eigenlijk van alles. Wij weten in ieder geval wel wie we bellen mochten we nog eens iets aan het dak laten doen of dakonderhoud laten uitvoeren.

Ruime materiaalkeuze

Wilt u ook uw dak binnenkort laten bedekken of renoveren? Dan raad ik u FEDORgroep zeker aan. Ook als u nog geen idee heeft over welk materiaal u nieuw op uw dak wilt laten leggen, is dit een zeer prettige partij om mee te werken. U heeft namelijk de keuze uit veel soorten dakmateriaal. Ik heb het even opgezocht, maar u kunt kiezen uit de volgende soorten materialen:

 • Bitumen
 • APAX
 • EPDM of Resitrix
 • Zink
 • Lood
 • Koper

Wij hebben gekozen voor EPDM. Mocht u echter op zoek zijn naar een dakdekker in Purmerend die een pannendak of rieten dak voor u legt, dan moet u niet bij deze dakdekker zijn. Dit doen zij niet.

Goed werk mag beloond worden

Ik hoop dat u wat aan onze fijne ervaring met dakdekker FEDORgroep heeft om zelf een keuze te maken die goed voelt. Een fijne, betrouwbare en deskundige dakdekker als FEDORgroep verdient het naar mijn mening om een goed woordje online te krijgen. Wie goed werk levert, mag beloond worden!

 

FEDORgroep
Oosterweg E5a
1481 EP Purmerend

https://www.fedorgroep.nl/