Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Overwicht krijgen op mijn overgewicht

Al vele jaren heb ik met wat overgewicht te maken. Lange tijd heb ik het geaccepteerd. Dit is nu eenmaal mijn lichaam, en ik mis de wilskracht om er iets aan te doen. Een tijd terug sloeg dat echter helemaal om. Ik stond voor de spiegel en was er helemaal klaar mee.

Direct stapte ik op de fiets naar de sportschool bij mij in de buurt en schreef ik me in. Zweten zou ik, die kilo’s moesten eraf. Krachttraining, hardlopen, fietsen, groepslessen, ik ging er vol voor. Een diepe, intrinsieke motivatie die opeens als een laaiend vuur was aangewakkerd. Helaas zag ik in de spiegel niet de veranderingen waar ik op hoopte. Ook op de weegschaal zat er weinig schot in. Moest ik het misschien anders gaan aanpakken?

Het belang van voeding

Op een dag raakte ik met een personal trainer in mijn sportschool aan de praat die me wees op het belang van voeding en natuurlijke producten. Om meer informatie hierover op te zoeken ging ik eens rondlezen op het internet. Voeding leek inderdaad erg belangrijk te zijn om af te vallen.

Echter heb ik niet altijd de tijd om gezonde maaltijden te koken. Daarop stuitte ik op natuurlijke en gezonde maaltijdvervangers. Hier en daar las ik over het product Juvo, een maaltijdvervanger die diverse voedingsstoffen zou bevatten. Dat zou natuurlijk erg makkelijk zijn voor de momenten dat ik mijn maag even wil vullen maar geen tijd heb om te koken.

De webshop van Gezond Mooi Slank

Omdat ik erg benieuwd ben naar Juvo ben ik naar webshops gaan zoeken waar ik het product kan bestellen. Toen kwam ik uit bij Gezond Mooi Slank, een website die allerlei natuurlijke producten verkoopt.

Aangezien ik toch altijd een klein beetje sceptisch ben over webshops die ik niet ken ben ik naar reviews gaan zoeken. De webshop bleek maar liefst een score van 9.7 te krijgen, gebaseerd op wel meer dan 35 reviews!

Toch maar eens Juvo bestellen

Binnenkort maar eens Juvo bij Gezond Mooi Slank bestellen dus. Ik ben erg benieuwd of het afvallen me beter afgaat nu ik meer de focus ga leggen op voeding. Over een tijdje zal ik jullie een update geven over mijn voortgang!

https://www.gezondmooislank.nl