Pcbrehoboth
Image default
Kinderen

Ik leer leren training

Ik leer leren training volgen?

Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? De Ik leer leren training van Kinderpraktijk Mimosa helpt kinderen uit groep 7, 8 en de brugklas om zich beter te concentreren op het leren. De training is individueel. De training bestaat uit vijf sessies. Een sessie duurt een uur. De kosten zijn €325,- inclusief werkboek en andere materialen. Na de Ik leer leren training heeft jouw kind het volgende geleerd:

  • Zijn/haar kwaliteiten
  • Welke leerstijl het beste past
  • Hoe je leer-, maak- en rekenwerk aanpakt
  • Omgaan met stress en spanning
  • Plannen
  • Hoe je van faalangst afkomt

Kindercoaching

Kinderpraktijk Mimosa is een praktijk voor kinder- en oudercoaching. Wij willen kinderen laten inzien wat hun eigen sterke kanten zijn. Het ZELF ontdekken, oefenen en ervaren staat centraal. Wanneer een kind weet wat zijn kwaliteiten zijn, leert hij ze gebruiken. Zo lost hij ze zelf op. Het zelfvertrouwen van het kind groeit en het kind ervaart om trots op zichzelf te zijn.

Kindercoach in Leiden of Voorschoten nodig?

Heb je een kindercoach nodig in Leiden of in Voorschoten. Ook daar helpen wij u kinderen met onze Ik leer leren training.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen aan ons of heeft u behoefte aan meer informatie. Wilt u graag gebruiken van de training Ik leer leren? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons mailadres: info@kinderpraktijkmimosa.nl. Of bel ons: +31611143590.

 

 

https://www.kinderpraktijkmimosa.nl/