Pcbrehoboth
Image default
Muziek

Muziekkunde

Muziekkunde – muziekschool in Almere

Woon jij in de omgeving van Almere of Amsterdam? Ben je op zoek naar een muziekschool bij jou in de buurt? Maak kennis met Muziekkunde, de muziekschool van artiest Romy Dya. Wij zijn in 2007 opgericht met als doel het muzikale talent in Almere en Amsterdam verder te ontwikkelen. Muziekkunde werkt met een divers team van docenten met veel ervaring in de muziekindustrie. Zo heeft oprichtster Romy samengewerkt met onder meer Martin Garrix, Maan, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan. Wij hebben locaties in Amsterdam en Almere. Kom gerust eens langs om een proefles te proberen!

Muziekkunde is een muziekschool waar jij jezelf kunt zijn en waar jouw talent ten volle zal kunnen ontplooien. Wij zoeken naar jouw authenticiteit en halen het beste, dat diep zit verborgen, uit jou.

Docenten met ervaring in de muziekindustrie

Bij Muziekkunde kun jij je muzikaal talent optimaal ontwikkelen met hulp van ervaren docent. Wij werken met docenten die veel passie voor muziek hebben. Met hun ervaring kunnen zij jou leren instrumenten te bespelen, je zangtechnieken verder te verbeteren, je stage performance indrukwekkender te maken en je songwriting capaciteiten te ontplooien. Natuurlijk vergeten we tijdens de lessen nooit waar het uiteindelijk om gaat: plezier maken.

  • Keyboardles
  • Zangles
  • Songwritingles
  • Gitaarlas

Meer weten?

Heb je vragen over onze muziekschool? Wil je je graag aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via het volgende nummer: 06 – 1839 19 34. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen.

https://muziekkunde.nl/