Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Houten veranda op maat

Houten veranda op maat laten bouwen

Bij HAVA kunt u een houten veranda op maat laten bouwen! Dus als u op zoek bent naar een manier om uw woonkamer te verlengen is een veranda een uitstekende optie. Veel mensen brengen in de zomer veel tijd door op een veranda. HAVA biedt verschillende soorten veranda’s aan die altijd naar uw wens gebouwd worden.

Een houten veranda op maat laten bouwen

Als u door HAVA een houten veranda op maat laat bouwen, weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Voorafgaand wordt er goed geluisterd naar wat uw wensen en eisen zijn. Op basis hiervan krijgt u een 3D model toegestuurd. Zodra u hiermee akkoord bent, wordt de bouw gestart. Bij de bouw wordt altijd uitsluitend gebruik gemaakt van Europees hout en weerbestendige materialen. Verder heeft u de keuze of het hout afgewerkt wordt met beits of dat het geschilderd wordt. U kiest hierbij zelf de kleur! Scherpe randen worden altijd afgewerkt zodat u zich niet kunt bezeren aan de veranda en schroeven worden zoveel mogelijk uit het zicht geplaatst voor een nette afwerking. Er wordt echt gezorgd dat de veranda de best mogelijke uitstraling heeft.

Offerte aanvragen?

Op de website kunt u een ontwerp maken van de veranda die u zou willen hebben. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijke offerte thuisgestuurd. Wilt u vooraf meer informatie of hebt u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u altijd graag!

Naast houten veranda’s maken wij ook houten schuren, houten bergingen, houten kapschuren en houten carports op maat.

 

https://www.hava.nl/