Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Veilig het water op? Schaf een reddingsboei aan!

Gaat u graag het water op om al varend de mooiste plekjes van Nederland te leren kennen? Dan doet u er goed aan om een reddingsboei aan boord te hebben. Natuurlijk gaat u er niet vanuit dat u in de problemen komt, maar mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan kunt u maar beter op het beste voorbereid zijn. Een reddingsboei is een eerste redmiddel waarmee u een drenkeling te hulp kan schieten. In deze blog nemen wij u graag mee in de wereld van reddingsboeien, zodat u het juiste reddingsmiddel kunt aanschaffen.

 

Wat voor soort reddingsboeien zijn er? 

 

Net zoals bij andere bootonderdelen het geval is, zijn er ook reddingsboeien in allerlei soorten en maten. Een veel aangeschafte reddingsboei, is de zogenaamde hoefboei. Deze hoefijzervormige boei is gemaakt van zacht kunststof en heeft aan één zijde een opening, zodat de reddingsboei om de hals gedragen kan worden. Een andere reddingsboei die een ware toevoeging kan zijn aan uw boot, is de ronde boei. Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit middel een ronde vorm en is het gemaakt van hard plastic. 

 

Welke reddingsboei past het beste bij mij? 

 

Hoewel een reddingsboei wellicht niet het eerste is waar u aan denkt bij het inrichten van uw boot, kan het wel degelijk een sierlijke toevoeging zijn aan uw trots. De reddingsboeien en hoefboeien zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Oranje, geel, wit of de klassieke wit met rode reddingsboei: de keuze is reuze! Ook niet geheel onbelangrijk: de boeien zijn eveneens te bestellen in verschillende maten. Afhankelijk van de plek waar u de reddingsboei kwijt wilt en het benodigde drijfvermogen, kiest u een maat die bij u past. Om er zeker van te zijn dat u de reddingsboei daadwerkelijk kunt gebruiken in geval van nood, is het van belang dat u de boei op een bereikbare plek hangt. 

 

Kies voor een boei van Boottotaal 

 

Heeft u geen zin om stad en land af te reizen voor een reddingsboei? Dan biedt Boottotaal een passende oplossing, want bij deze partij kunt u de reddingsboei gewoon online bestellen. Boottotaal verzekert u van een snelle verzending en optimale garantie. Heeft u vragen over het kopen van de juiste reddingsboei? Vraag het de specialisten van Boottotaal gerust!

 

https://www.boottotaal.nl/