Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Evenementen verhuur | Habets Event Support – 123 feestverhuur

Evenementen verhuur

Wilt u binnenkort een evenement organiseren? Weet u niet waar u moet beginnen, of kunt u voor uw gevoel wel wat ondersteuning bij de organisatie daarvan krijgen? Dan zit u goed bij Habets Event Support. Wij zijn een organisatie dat evenementen verhuur aanbiedt. Indien gewenst kunnen we u daarbij volledig ontzorgen. Het regelen van statafels, licht- en geluidsinstallatie, op- en afbouwen van een beursstand, hapjes en drankjes, wij kunnen het allemaal voor onze rekening nemen. Samen zorgen we zo voor een gezellig feest of evenement, waar zowel u als uw gasten zonder zorgen van kunnen genieten. Interesse? Vraag gerust om een offerte!

Ondersteuning van Habets Event Support

Bij Habets Event Support bieden we het totaalpakket aan. Ongeacht het soort feest dat wenst te organiseren, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beursstand of ander soort evenement, wij helpen u graag met de organisatie. Naast de complete organisatie kunnen we natuurlijk ook losse onderdelen voor u regelen. Denk hierbij aan verhuur van partyartikelen, zoals bestek en servies of licht en geluidsinstallaties. Zelfs horecapersoneel kunnen we voor u regelen. Immers is een feest of partij tegenwoordig niet meer compleet zonder een lekker hapje of drankje.

Complete ontzorging

Habets Event Support bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die met veel plezier feesten en evenementen organiseren. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van feesten en faciliteren van materialen. We kunnen u compleet ontzorgen, van A tot Z, gedurende het hele proces. Hierbij bent u verzekerd van één aanspreekpunt en zijn de benodigde producten en artikelen altijd op voorraad.

Vraag een offerte aan!

Heeft u interesse in het inschakelen van Habets Event Support voor evenementen verhuur en ondersteuning bij de organisatie van uw evenement? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 22 23 500 en door middel van het online contactformulier.

https://www.habets-event-support.nl/