Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Een effectieve pijnbestrijdingsmethode voor in de huiskamer

De geboorte tens apparaten van mammaTens zijn speciaal ontworpen om thuis te gebruiken. Ze zijn compact en eenvoudig te bedienen. Je krijgt er elektrodepleisters en kabeltjes bij geleverd. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe een en ander werkt. Schwa-medico is de producent van mammaTens. Dit bedrijf ontwikkelt al 25 jaar instrumenten voor pijn. Je kunt dan denken aan chronische rugpijn en hoofdpijn. Minder acute klachten aan bijvoorbeeld gewrichten zijn ook goed te bestrijden met een Tens. En dan is er de toepassing speciaal voor zwangere vrouwen. Als jij zwanger bent, herken je vast een van de volgende kwaaltjes:

-misselijkheid;
-vermoeide, ‘zware’ benen;
-rugpijn.

Ook jij kunt baat hebben bij een mammaTens. Op de eerste plek zorgen de aangename tintelingen voor pijnvermindering. Vervolgens ontspant je lichaam zich, wordt endorfine aangemaakt en voel je je fijner, vrolijker, gelukkiger.

Ook na de bevalling kan je de Mamatens gebruiken

Als je net bevallen bent van je kindje, komt de Tens nog steeds van pas. Het zal even duren voor je lijf weer 100% hersteld is. De Mamatens helpt je tijdens dit proces. Veel bewegen, langzaamaan weer een beetje sporten en gezond eten doen wonderen. Heb je op een bepaald moment even iets minder energie? Sluit dan de Tens aan. Er zit een EMS spierstimulatieprogramma op het Tens apparaat waarmee je verschillende spiergroepen kunt trainen. Allereerst de buik, het meeste belaste deel tijdens de zwangerschapsperiode. Ook je bovenbenen kun je weer in shape brengen. Daar worden vaak als eerste vetreserves opgeslagen, soms met cellulitis tot gevolg. Gebruik je de mammaTens voor je benen? Je traint de spieren ter plekke én zorgt voor een betere huiddoorbloeding. En dan je billen. Bij veel zwangere vrouwen neemt de omvang ervan toe. Sommigen vinden dat prima, anderen zijn er niet zo blij mee. Ook hier kan vet zich snel nestelen met als mogelijk gevolg wederom die sinaasappelhuid. Hoe lang je de mammaTens op een bepaalde plek gebruikt en welk programma het meest geschikt is, verschilt van persoon tot persoon. Je kunt de verschillende standen kort uitproberen en zo ervaren wat voor jou prettig aanvoelt.

 

https://www.mammatens.nl/