Pcbrehoboth
Image default
Internet

De online mogelijkheden met een maatwerk WordPress website

WordPress begon ooit als een blogsysteem en is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid platform om hoogwaardige websites en webshops te bouwen. Als concurrerend bedrijf kunt u niet meer zonder een website, en gevonden worden doet u via het internet. Er bestaat geen efficiëntere manier om potentiële klanten te werven. Het snelst groeiende content management systeem, WordPress, wordt door zeker 30% van het web gebruikt. Ontdek al de voordelen van een WordPress website voor uw bedrijf.

Waarom een website in WordPress?
Het is het meest gebruikte content managementsysteem om websites mee te maken. WordPress is in principe het programma waarmee u de inhoud van uw website kan beheren. Als u zich afvraagt wat u met WordPress allemaal kan, kunt u beter vragen wat er niet kan met WordPress. Het CMS beschikt over diverse plug-ins en thema’s om gebruik van te maken. Dit wordt continu bijgevuld ter uitbreiding en ontwikkeling. WordPress is geheel gratis te gebruiken en de kennis is wereldwijd beschikbaar. Ook zijn online diensten van derden gemakkelijk te koppelen met uw WordPress website. Zo kunt u bijvoorbeeld een boekingssysteem koppelen of een automatische facturatie laten versturen als u een product heeft verkocht. Meestal gaat dit via een gemakkelijk toe te voegen plug-in en soms door een code toe te voegen.

Een maatwerk website of webshop
De meeste hoogwaardige websites zijn hoogstwaarschijnlijk opgemaakt in WordPress. Naast de gebruiksvriendelijkheid van het CMS is WordPress ook geheel SEO-vriendelijk. Dit betreft de zoekmachine optimalisatie van uw website. Door een goede structuur van uw website weet Google welke pagina’s belangrijk zijn en met permalinks worden deze pagina’s gevonden. Ook belangrijk is dat uw website op meerdere platformen te bezoeken is. Zo kan er met een maatwerk WordPress website rekening gehouden worden met een responsive ontwerp. Dit houdt in dat de website op uw smartphone, tablet en desktop te bekijken is.

Op zoek naar een specialist voor uw maatwerk WordPress website?
WordPress zal niet teleur stellen. Gaat u de website geheel zelf ontwikkelen of schakelt u de specialisten in om u te voorzien van een maatwerk website? De mogelijkheden zijn eindeloos en omdat WordPress gebruiksvriendelijk is wordt het ook door vele beginners gebruikt. Hier wordt dan vaak gebruik gemaakt van een standaard thema. Dit is een makkelijke manier om een eigen website of webshop te maken. Een unieke maatwerk website zal echter beter in zijn recht staan omdat het een website is die niemand anders heeft. Voor advies over een hoogwaardige website voor uw onderneming neemt u contact op met een webbouwer.