Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Bij deze organisatie kunt u terecht voor budgetbeheer in Dordrecht

Het hebben van schulden, van welke hoogte dan ook, is een vervelende situatie. Wanneer deze situatie uitzichtloos dreigt te worden en u het overzicht kwijt bent, is het verstandig om professionals in te schakelen. Dit kan met drastische en minder drastische maatregelen. Modus Vivendi uit Zwijndrecht, vlakbij Dordrecht en Rotterdam, is een organisatie waar u terechtkunt voor zowel budgetbeheer als bewindvoering. Bewindvoering wordt door een kantonrechter vastgesteld en is dus rechterlijk bepaald. Bij budgetbeheer ontvangt u vrijwillig passende hulp bij het aflossen van uw schulden. Een deel van uw inkomen wordt op een andere rekening gestort, welke beheerd wordt door de organisatie. Hiermee worden uw vaste lasten en schulden betaald. Of er nu sprake is van bewind of budgetbeheer; met hulp van deze professionals zet u een stap in de richting van schuldenvrij bestaan.

U hoeft niet alleen uit uw financiële problemen te komen

Het is helaas nog vaak een taboe om toe te geven dat het financieel niet voor de wind gaat. Dit is zo bij particulieren, maar ook bij bedrijven. De medewerkers van Modus Vivendi begrijpen dat heel goed, maar staan klaar om u de juiste ondersteuning te bieden. Zij brengen overzicht in uw financiële situatie en bespreken wat er nodig is om uw schulden af te lossen. Blijkt het zo te zijn dat u niet zelfstandig uw financiën kunt beheren? Dan kan er bij de rechter in Rotterdam een verzoek voor bewindvoering ingediend worden. Hiermee wordt deze organisatie volledig verantwoordelijk voor uw financiën. Heeft u geen volledige overname maar wel goede ondersteuning nodig? Dan is budgetbeheer in regio Dordrecht mogelijk beter geschikt. Hiermee blijft u zelf verantwoordelijk voor uw financiële situatie. Wanneer uw schulden zijn afgelost, kunt u dit ook gemakkelijker stopzetten.

Neem contact op met deze professionals op financieel gebied

Wanneer u in Rotterdam of Dordrecht woont en bewindvoering of budgetbeheer nodig heeft, vindt u de beste hulp bij deze organisatie. Blijf niet langer steken in uw moeilijke financiële situatie en schakel professionele hulp in. U bereikt deze organisatie via de contactgegevens op hun website modusvivendi.nl.