Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Laat een wapening aanbrengen in uw cementdekvloer

Wilt u een cementdekvloer leggen? Vergeet dan niet om hier een wapening in te laten aanbrengen. Een wapening is erg belangrijk, omdat dit het risico op krimpscheuren aanzienlijk verkleint. De kans op scheuren is vrijwel nihil en wordt met maar liefst 70% teruggebracht. Bovendien kunt u de cementdekvloer mét wapening zwaarder belasten, dan wanneer u een cementdekvloer zonder wapening laat leggen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die de vloer voor u kan leggen? Denk dan eens aan Multi Vloeren Brabant. Dit bedrijf uit Boekel is onder andere gespecialiseerd in het leggen van cementdekvloeren en in het infrezen van vloerverwarming.

Hoe gaat dit bedrijf te werk?

Wanneer je Multi Vloeren Brabant inschakelt voor het aanbrengen van een cementdekvloer met wapening, kun je rekenen op een zorgvuldige afwerking. De cementdekvloer wordt namelijk in twee lagen aangebracht, waartussen de wapening komt te liggen. De bovenste laag wordt netjes afgewerkt, zodat de cementdekvloer zichtbaar kan blijven en er mooi uitziet. Wanneer u hier bovenop nog parket of bijvoorbeeld een tegelvloer wilt leggen, wordt wapening echter afgeraden. Dit is alleen noodzakelijk wanneer de cementdekvloer zichtbaar blijft óf wanneer hier enkel een coating overheen wordt aangebracht.

Wilt u vloerverwarming laten infrezen?

Wanneer u vloerverwarming wilt laten infrezen, bent u bij Multi Mortel Brabant uit Boekel ook aan het juiste adres. Wie voor vloerverwarming kiest en niet voor radiatorverwarming, profiteert van verschillende voordelen. Zo zorgt vloerverwarming voor minder vocht en schimmels en is deze vorm van verwarmen energiebesparend, comfortabel én esthetisch. Wilt u vloerverwarming laten infrezen in uw vloer? Laat dit dan over aan de specialisten van Multi Mortel Brabant. Zij werken samen met een betrouwbare partner die expert is op het gebied van verwarmingselementen. Gedurende het gehele proces, van planning tot afwerking, wordt goed in de gaten gehouden of alles naar wens verloopt. Heeft u interesse in een van de diensten van Multi Mortel Brabant? Vraag dan een gratis offerte aan via hun website.