Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Doe mee aan een cocktail workshop

Toen ik laatst bezig was met het organiseren van het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin stuitte ik op The cocktail Agency. Ik las dat je daar deel kunt nemen aan een professionele cocktail workshop. Hoe leuk! Ik was mega enthousiast en kreeg spontaan zin in een heerlijke strawberry daiquiri. Ik nam contact op met de medewerkers en maakte een afspraak. Speciaal als verrassing voor de aanstaande bruid. Vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie, want het was een super leuke en leerzame ervaring. En ook lekker, natuurlijk!

Shake it shake it!

Toen we aankwamen bij The Cocktail Agency lagen alle ingrediënten al voor ons klaar. Prachtige glazen, fruit, rietjes en natuurlijk ook flessen met alcohol! De barman deed het voor. Wat knap hoe hij dat deed! Shake it, shake it! Deze barman heeft al meerdere awards op zijn naam staan, dus we leerden het van de beste. Hij leerde ons de basistechnieken en bracht ons op de hoogte van de laatste weetjes op dit gebied. We voelden ons deze middag een echte professionele cocktailshaker. Het resultaat mocht er wezen! Prachtige kleurige cocktails in allerlei kleuren en smaken. We hebben van de middag en van de cursus genoten! Het was zo leuk, dat ik deze barman die de workshop gaf zeker inhuur als ik zelf ook ga trouwen! Ik wil mijn gasten deze heerlijke cocktails namelijk echt niet onthouden.

https://the-cocktailagency.com/nl/the-cocktail-agency-nl/