Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Raak overtollige pondjes kwijt met ondersteuning van EMS

Veel mensen worstelen met hun gewicht en willen graag wat overtollige pondjes kwijtraken. Maar velen onder ons hebben geen tijd over om uren in de sportschool te spenderen. Of het ontbreekt aan motivatie. En helaas kom je niet tot het beste resultaat met alleen gezonde voeding, beweging is echt een must bij afvallen. StimaWELL heeft de perfecte oplossing voor jou! Afvallen met ondersteuning van elektrische spierstimulatie, afgekort EMS. Ook met behulp van EMS training afvallen? Ontdek nu alle voordelen van EMS training!

Voor een training met EMS hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Waar voorheen een EMS training alleen via de fysiotherapeut of specialist gevolgd kon worden, is er tegenwoordig een uitstekend EMS apparaat voor thuisgebruik ontwikkeld. Op het EMS apparaat van StimaWELL staan 70 verschillende wetenschappelijk opgebouwde trainingsprogramma’s. Je kiest zelf welk programma je wilt volgen, afhankelijk van je doel. Tijdens de training worden je spieren van buitenaf gestimuleerd door elektrische impulsen. Deze elektrische impulsen bereiken je spieren via elektroden die in een stimulatiepak verwerkt zitten. Het pak staat in verbinding met het EMS apparaat, welke de juiste impulsen voor het door jou gekozen programma afgeeft. Tijdens de training voer jij reguliere oefeningen uit. Door het uitvoeren van extra oefeningen bereik je het beste resultaat. Voor extra ondersteuning kan je één van de 40 video’s op het EMS apparaat raadplegen.

Combinatie van gezonde voeding en EMS is zeer succesvol

Uiteraard is het belangrijk om gezonde voeding te nuttigen. Dat is de eerste stap wanneer je wilt afvallen. Want EMS is wel een uitstekende ondersteuning bij het afvallen, met alléén elektrische spierstimulatie gewicht verliezen zal helaas niet werken. De combinatie van gezonde voeding en EMS werkt daarentegen wel erg goed. Het grote voordeel van EMS: onderliggende en moeilijk te bereiken spieren worden met EMS wel makkelijk gestimuleerd. Met elektrische spierstimulatie kan je bijvoorbeeld zonder teveel moeite een strakke taille trainen.

Op het EMS trainer apparaat kan je zelf de intensiteit van de impulsen instellen. Dit kan je zowel voor als tijdens de training instellen. De elektrische impulsen zijn trouwens volkomen veilig en doen geen pijn. Veel mensen beschrijven de impulsen als licht tintelend of licht prikkelend.

Kies ook voor EMS training en verlies succesvol gewicht!

 

https://www.stimawell.com/nl-nl