Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak, voor al uw dak werkzaamheden

Den Haag, de stad achter de duinen, is de hoofdstad van Zuid Holland. Deze prachtige stad, waar het koninklijk huis, de regering en het parlement zijn gevestigd, ligt aan de Noordzee en beschikt over een kustlijn van wel 11 kilometer.

Het is een heerlijke stad om te wonen. Woont u in Den Haag en heeft uw woning een plat dak? En zoekt u een dakdekker in Den Haag om herstelwerkzaamheden, reparatie werkzaamheden of onderhoud werkzaamheden te laten uitvoeren op uw dak? Daar kunt u dakdekkersbedrijf Kewodak voor inschakelen.

Ons bedrijf Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn al ruim dertig jaar actief in het vak en zijn regelmatig in Den Haag te vinden. Of het nu gaat om een ingeplande afspraak om uw platte dak te onderhouden of om plotselinge schade aan uw dak, vanuit Alphen aan den Rijn zijn wij snel ter plaatse. Wij raden aan om bij schade aan uw dak niet te lang te wachten met het inschakelen van een specialist. Schade kan namelijk snel verergeren, sneller zelfs dan u verwacht. Wanneer er toch te lang gewacht wordt met hulp inschakelen zal er veel vocht in het dak trekken. Met alle gevolgen van dien. De kans is groot dat het gehele dak vervangen zal moeten worden.

Wacht dus niet en maak een afspraak bij ons. U kunt een afspraak inplannen door ons te bellen, mailen of het contactformulier op onze website in te vullen.

Waarom kiezen voor Kewodak?

Zoals gezegd zijn wij al meer dan dertig jaar werkzaam als dakdekkers. In deze lange tijd hebben we zeer veel ervaring opgedaan en veel kennis vergaard. Naast onze kennis en ervaring hebben al onze collega’s alle benodigde papieren om ons beroep vakkundig uit te kunnen oefenen. We hebben het Dakmerk keurmerk en zijn aangesloten bij Vebidak. Meerdere belangrijke certificaten hebben wij in huis.

We werken secuur en netjes en voorzien u van eerlijk en het beste advies. Natuurlijk werken we uiterst veilig, dit vinden wij zeer belangrijk. We klimmen immers dagelijks op daken en willen ongelukken voorkomen.

Ons werkgebied is groot

Of u nu een dakdekker in Den Haag, een dakdekker in Hillegom of een dakdekker in Gouda zoekt, wij zijn u graag van dienst. Wij zijn veel in Zuid-Holland, Noord Holland en ’t Groene Hart te vinden, maar ook daarbuiten kunt u ons tegenkomen. Maak gerust een afspraak om kennis met ons te maken!

https://www.kewodak.nl/