Pcbrehoboth
Image default
Links / Index

Droogloopmat op maat

Waarom heb ik een droogloopmat nodig?

Wat deurmatten doen, is effectief vuil, gruis, stof en andere schurende materialen op te vangen die van buitenaf in huis worden gesleept. Droogloopmatten worden niet alleen gebruikt omdat ze functioneel en praktisch zijn. Ze kunnen ook aantrekkelijk zijn voor de algehele uitstraling, afhankelijk van waar je winkelt en hoeveel je eraan wilt uitgeven. Een droogloopmat op maat kun je gemakkelijk en snel ook bestellen en bekijken via internet, er zijn genoeg mogelijkheden.

Verschillende maten zijn mogelijk

Hoewel een droogloopmat in vele maten en vormen verkrijgbaar is, is het belangrijk dat ze qua maat bij uw deur passen. Het behoeft geen betoog dat beide voeten op de deurmat moeten passen, maar zorg ervoor dat deze minimaal 3/4 of 80% van de breedte van de deuropening is waar deze gebruikt gaat worden. Houd ook rekening met de hoogte: we hebben allemaal matten gehad die te dik zijn en glijden of vastlopen als we een deur openen, dus bewaar dikke matten voor gebruik buitenshuis.

Wanneer moet ik een gangloper kiezen in plaats van een kleinere deurmat?

Er zijn twee belangrijke punten waarmee je rekening moet houden bij het kiezen tussen een hardloper en een deurmat: stijl en functionaliteit. Ganglopers zijn vaker wel dan niet een stijlkeuze, met honderden gedurfde patronen en kleuren die beschikbaar zijn, zijn ze de beste manier om je gang tot leven te brengen. Ze zijn perfect om karakter en design toe te voegen. Doorloopmatten daarentegen zijn veel meer een keuze voor functionaliteit. Voornamelijk voor modderige schoenen, gemaakt van absorberende materialen om ervoor te zorgen dat je zonder een spoor van modder je huis binnenstapt.

Een droogloopmat kan ook voor buiten

Laat je gasten niet zomaar over je vloeren lopen. Verwelkom ze in stijl met een droogloopmat in jouw stijl. Een manier om je stijl te vertalen naar de buitenkant of het terras van je huis, is door een droogloopmat voor buiten toe te voegen. Een droogloopmat voor buiten is ontworpen om dezelfde trends en stijlen te weerspiegelen als in vloerbedekkingen voor binnenshuis, maar zijn specifiek gemaakt voor gebruik buitenshuis. Of je nu een veranda of terras aan het decoreren bent, een droogloopmat voor buiten kan zeer effectief zijn om vuil op te sluiten voordat je het huis binnenkomt en de hoeveelheid stof, vocht en vuil die het gebouw binnenkomt te verminderen.

 

Is het beter om een ​​droogloopmat voor binnen en buiten te hebben?

We raden je zeker aan om zowel een binnen- als een buitendeurmat te hebben, vooral als je een liefhebber bent van wandelingen in de vrije natuur. De outdoormat zal helpen om het grootste deel van het vuil van de zolen van de schoenen te schrapen en absorberen. Bovendien zijn buitendeurmatten antislip en bestand tegen alle weersomstandigheden. Deurmatten voor binnenshuis daarentegen zijn ontworpen om eventueel achtergebleven vocht te absorberen om een ​​schone gang te garanderen! De twee zijn de perfecte match.

Tot slot

Nadat je hebt nagedacht over de bruikbaarheid van je vloerkleedkeuze, moet je ervoor zorgen dat het past bij de algemene inrichting van je huis, met name gordijnen, kunst of meubels die toevallig in het zicht van de ingang staan. En de hal is tenslotte een kans om een ​​eerste goede indruk te geven van je huis.

https://www.deurmatdirect.nl/droogloopmat