Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Welke werkzaamheden heeft een slotenmaker?

Wil je een slotenmaker inschakelen? Slotenmaker Exacto is meer dan alleen het openmaken van sloten. Slotenservice kan ook helpen bij het plaatsen, vervangen of herstellen van alles wat met sleutels of sluiting te maken heeft. De werkzaamheden die een slotenspecialist uitvoert zijn niet altijd even simpel om in woorden samen te vatten. Wanneer er maar iets aan de hand is met je sleutels of het slot doet een slotenmaker zijn best om dit probleem op te lossen.

Wanneer kan je een slotenmaker bellen?

Slotenmaker Exacto is dag en nacht bereikbaar. Heb je dus een probleem met je slot of sleutels dan kan je altijd contact opnemen met Slotenservice.

Diensten van een slotenservice:

– Slot openmaken zonder schade aan te richten

– Slot vervangen

– Slot herstellen of plaatsen

Wil je een slot openmaken zonder schade aan te richten? Dan kun je altijd contact opnemen met een slotenservice. De meeste van onze medewerkers hebben ruime ervaring opgedaan in deze werkzaamheden.

Wat kost het inhuren van een slotenmaker?

Slotenmaker Exacto hanteert een vaste prijs. Slotenservice brengt geen onverwachte kosten in rekening en de tarieven worden duidelijk omschreven op de website van Exacto. Slotenmaker Exacto kan je voorzien van een passend advies met betrekking tot de prijs. Mocht er tijdens het openbreken van een slot of een andere werkzaamheid toch meer kosten bij komen kijken, zal dit altijd van tevoren besproken worden.

Slotenmaker Exacto kun je bellen in de omgeving Delft, Rotterdam en Den Haag. In Delft kunnen zij zelfs al binnen 25 minuten bij je op de stoep staan. Niets is vervelender dan uren moeten wachten voor een dichte deur of zonder sleutels terwijl je eigenlijk al op je werk moet zijn of bij een andere afspraak. Daarom is het voor Slotenmaker Exacto belangrijk dat zij zo snel mogelijk bij je op de stoep kunnen staan om je zo snel mogelijk van je probleem af te helpen.