Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Bong kopen

Bong kopen bij 420Shop

Mijn vrienden en ik chillen vaak bij mij thuis. Als het lekker weer is zitten we lekker in de achtertuin. De laatste keer dat ik ze zag had één van hen een glazen ding bij zich. Ik had geen idee wat het was en had er ook nog nooit één gezien. Het bleek een bong te zijn. Dat is een brede buis met een mondstuk. Wanneer de bong gevuld is met rook, haal je de vinger weg. Op dat moment adem je de rook in één tuig in. Ik voelde me er zo lekker door dat ik ook besloot een bong te kopen bij 420Shop.

Voor tabak, middelen en hasj

Ik vertelde net al dat ik besloot een bong te kopen. Hij was al heel snel binnen, zo fijn. Je kunt er verschillende dingen mee roken. Gewoon tabak, middelen, maar ook hasj! Ik besloot te kiezen voor een bong van glas, want die heeft die vriend van mij ook. Ik bedacht me dat de glazen bongs niet voor niets zo populair zijn. Ik had echter ook kunnen kiezen voor een bong van acryl. Die is ideaal voor beginners zoals ik.

Echt een aanrader

Ben je op zoek naar zo’n buis om mee te roken? Dan raad ik je aan de collectie bongs van 420Shops eens te bekijken. Je zult er geen spijt van krijgen, dat verzeker ik je. En ik? Ik pak de bong en ga lekker met vrienden in de tuin zitten. Tot later!

https://420shop.nl/