Pcbrehoboth
Image default
Woningen

Verschillende soorten kerstverlichting

Het vakantieseizoen staat voor de deur en dat betekent dat je je klaarmaakt om je huis te versieren met kerstverlichting. Je kunt dit op verschillende manieren doen. In dit artikel bespreken we de meest populaire soorten kerstverlichting die er tegenwoordig zijn. Sommige mensen kiezen voor de traditionele verlichting. Deze verlichting kan bestaan ​​uit gloeilampen of LED. Anderen kiezen voor netverlichting, die je als een soort net over je struiken kunt leggen. Sommige mensen willen geen enkel type draad gebruiken en geven er de voorkeur aan om in plaats daarvan fairybell 6 meter verlichting te gebruiken. Deze zien eruit als kleine bomen met mini kerstverlichting. Deze zijn verkrijgbaar in twee vormen: met gloeilamp of LED.

Fairybell lichten

Fairybell kerstverlichting is een geweldige manier om je huis te versieren voor de feestdagen. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten, zodat je de perfecte set voor je huis kunt vinden. Fairybell lampjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een levenslange garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze nog jaren meegaan. Fairybell kerstbomen zijn er voor op de deur, muur en speciaal voor een vlaggenmast.

Netverlichting

Netverlichting zijn een populaire keuze voor het decoreren van bomen en struiken. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt ze gebruiken om bomen, struiken, hekken en meer te versieren. Netverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Enkele van de meest populaire zijn witte of veelkleurige strengen met verschillende patronen erop, zoals harten of sterren. Netverlichting is geweldige kerstboomversiering omdat ze veelzijdig genoeg zijn om de hele boom te verlichten. De beste manier om netverlichting rond je kerstboom te hangen, is door elke streng vast te maken aan de takken. Het mooie van deze methode is dat je geen gereedschap nodig hebt, behalve wat er al in huis is, zoals scharen en draadknippers. Je krijgt een gebruiksaanwijzing meegeleverd als je netverlichting koopt. Zo weet je precies hoe je het op de juiste manier kunt installeren.

Led kerstverlichting & mini kerstverlichting

LED kerstverlichting is een van de meest populaire soorten kerstverlichting, en niet zonder reden. LED kerstverlichting is energiezuiniger dan traditionele gloeilampen of halogeenlampen. Ze verbruiken ongeveer 90% minder energie dan gloeilampen en 70% minder dan halogeenlampen. Omdat ze minder stroom verbruiken, bespaar je het hele seizoen geld op je elektriciteitsrekening! LED’s gaan ook langer mee dan de meeste andere soorten lampen. In sommige gevallen gaan ze tot 100.000 uur mee! Dat is tien keer langer dan de gemiddelde levensduur van een traditionele gloeilamp (die misschien maar 500 uur meegaat).