Pcbrehoboth
Image default
Woningen

Een spiegel op maat nodig?

Een spiegel op maat nodig?

Een spiegel is haast onmisbaar in een huishouden. Dagelijks kijkt iedereen wel in de spiegel. Gedurende de hele dag wordt een spiegel goed benut. Wie werpt niet eerst een blik in de spiegel nadat u bent opgestaan? Echter is de spiegel een product wat eenvoudig kan breken, bijvoorbeeld tijdens het verhuizen of wanneer er iets tegenaan valt? Pas als een spiegel ontbreekt, heeft u door hoe vaak u eigenlijk per dag in een spiegel kijkt. Heeft u daarentegen een spiegel nodig van een bepaalde afmeting, omdat het anders niet past op de plek waar hij moet hangen? Laat dan een spiegel op maat bestellenbij Glasgigant, zodat u zeker weet dat de spiegel past.

Soorten en kleuren

Spiegels zijn altijd gemaakt van glas, maar de spiegels kunnen ook een bepaalde kleur hebben. Er zijn ook spiegels die verzilverd zijn met blank, rose of brons. Deze spiegel heeft dan een gloed over zich heen. Een spiegel is namelijk opgebouwd uit verschillende glazen, waarbij er één laag bestaat uit glas, een andere laag is een reflecterende metaallaag en een afdeklaag. Kies een schitterende kleur uit dat past bij uw interieur.

Online bestellen

Bij Glasgigant kunt u de spiegel op maatbestellen. Als u een spiegel heeft gevonden die naar wens is, geef dan uw afmetingen aan ons door. De spiegel wordt vervolgens op maat gemaakt, zodat u zeker bent van een passende spiegel. Als u dat heeft gedaan kunt u ook nog extra producten kiezen, zoals spiegeltape of een spiegellijm, die u eenvoudig kunnen helpen bij het monteren van de spiegel. Voor overige producten zoals bevestigingsproducten kunt u ook hier terecht, zodat u direct de spiegel kunt monteren. Hierdoor kunt u na het opstaan direct in de spiegel kijken en is alles weer zoals het was. Bij het bestellen kunt u uiteraard aangeven wanneer u de producten thuis bezorgd wilt hebben. Dit is al mogelijk vanaf vanaf 3 werkdagen. U bent er in ieder geval zeker van dat u veilig kunt betalen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze specialisten.

https://www.glasgigant.nl/