Pcbrehoboth
Image default
Woningen

Woningontruiming Oost-Nederland

Woningontruiming in Oost-Nederland

Woont u in een plaats in Oost-Nederland, zoals Almelo, Hengelo of Enschede? Is er een woning die u wilt laten ontruimen? Kunt u de hulp van een gespecialiseerd bedrijf daar wel bij gebruiken? 038 Woningontruiming is u graag van dienst. Wij verzorgen woningontruiming door het hele land (ook in Hilversum, Utrecht en Apeldoorn). Onze medewerkers beschikken over de kennis en ervaring op de klus zo efficiënt als mogelijk aan te pakken. U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket. Zo werken wij samen met onder meer notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Wanneer het belangrijk is dat de woning kaal wordt opgeleverd kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van vloeren. Ook daar hebben we veel ervaring mee. 038 Woningontruiming is u graag van dienst.

 Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land.

Offerte binnen 24 uur

Wanneer u ons inschakelt voor het ontruimen van een woning komen we eerst langs om de woning te bekijken. Als we goed op de hoogte zijn van de indeling van het gebouw kunnen we namelijk efficiënter werken. Na ons bezoekje wordt een vrijblijvende offerte voor u opgesteld. Zodra u daar akkoord op heeft gegeven kunnen we overgaan tot de werkzaamheden. Wij plannen na uw akkoord zo snel als mogelijk een afspraak in voor de woningontruiming.

  • Woningontruiming
  • Ook spoedontruiming (24 uursservice)
  • Opslag van goederen
  • Vloeren verwijderen
  • Scherpe offerte

Kom in contact

Voor meer informatie over onze dienstverlening of het ontvangen van een scherpe offerte kunt u contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 06 816 583 60. Wij staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om een bericht te sturen via ons online contactformulier.

 

 

https://www.038woningontruiming.nl/