Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Rijangst overwinnen – drie efficiënte werkwijzen

Iemand die last heeft van rijangst of echt bang is om te rijden, wil natuurlijk graag een snelle oplossing voor dit probleem, want dit fenomeen kan een belangrijke impact hebben op de levenskwaliteit. Hierbij zijn er drie werkwijzen die kunnen gebruikt worden om veel van de fysieke en emotionele symptomen, die typisch zijn voor rijangst, te verminderen.

 

  1. rijangst te elimineren. Eenvoudig gezegd, bevestiging is eigenlijk het proces waarbij positieve dingen over iemand gezegd worden, door anderen of door zichzelf. Dit kan luidop gebeuren, maar ook in je gedachten. Laten we het voorbeeld nemen van iemand die bang is om ’s nachts te rijden. Er is veel kans dat deze persoon reeds te maken heeft gehad met een bepaalde vorm van negatieve bevestiging zoals :” Ik moet vannacht rijden, en ik weet dat ik een paniekaanval zal krijgen.” In plaats van deze innerlijke dialoog zou een tegengestelde gedachte die plaats moeten kunnen innemen en moeten kunnen verwoord worden :” Ik moet vannacht rijden en ik weet dat ik me goed zal voelen, dat ik rustig zal zijn en dat ik op normale wijze de situatie de baas zal kunnen zijn.”

Blijkbaar eenvoudige dingen die een diep effect kunnen hebben op de wijze waarop iemand omgaat met rijangst. Door jezelf van allerlei middelen te voorzien kan je jouw rijangst overwinnen, en kan je een gelukkiger en voller leven leiden. Voor een professionele oplossing voor dit lastig ongemak , ga naar eens naar deze website.

 

 

 

 

 

http://rijschoolmt.nl