Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom een lease auto zakelijk overwegen?

Stel dat zich een zakelijke kans voordoet, maar je kunt hem niet pakken omdat je het vervoer of de transport niet kunt verzorgen. Dan zou dit erg zonde zijn. Dit kan echter best het geval zijn wanneer je een wagenpark in eigen beheer hebt als ondernemer. Dit is op te lossen door voor lease te kiezen. Dit is namelijk een methode waarbij de kosten voor een onderneming met betrekking tot de auto’s beter inzichtelijk zijn. Een lease auto zakelijk gebruiken kan dus best wel wat voordelen voor het bedrijf als geheel met zich meebrengen.

zakelijk auto leasen 

Wie besluit tot lease over te gaan doet er goed aan een soort checklist op te stellen. Aan de hand van deze lijst van punten kan de ideale auto voor jouw zakelijke doeleinden worden gevonden. Het gaat dan vooral om de kenmerken die de auto moet hebben om jou verder te helpen. Denk bijvoorbeeld aan de omvang van het laadruim. Maar denk ook aan de hoeveelheid aan werknemers die in de auto moeten passen. Gaat het om een koppel of wordt er in groepen gewerkt? Het opvallende is dat in veel gevallen Mercedes Sprinter lease als een goede optie naar voren komt.

Gemakkelijk aan te passen

Een Mercedes Sprinter is vrij simpel aan te passen aan de wensen van het bedrijf. Er zijn een aantal varianten op de weg te vinden. Zo is er de variant met een chassiscabine. Dit is het best te omschrijven als een kleine vrachtwagen. Dit kan zeer aantrekkelijk zijn als veel materiaal vervoerd moet worden. Is de bus echter een soort rijdende werkplaats, dan ben je waarschijnlijk beter af met een bestelbusvorm waarbij een dubbele cabine wordt gekozen. Zo kan een team aan werknemers gezamenlijk naar de werkplaats rijden en ook nog eens gereedschap en materiaal meenemen.

https://www.autoleasecentrale.nl/