Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl heeft uithangborden, RVS naamplaten en cottage naamborden in de aanbieding

Een naamplaat in Engelse stijl, ook wel cottage naambordgenoemd, wordt handmatig gemaakt. Dit betekent dat iedere naamplaat uniek is. De bordjes zijn leverbaar in diverse monumentale kleurencombinaties qua bord en letter:

–        wit / zwart;
–        zwart / wit;
–        zwart / goud;
–        blauw / wit;
–        groen / crème.

Er zijn ovaalvormige cottage platen, rechthoekige modellen, platen met een golvende bovenzijde en bordjes met een boogje in alle vier de hoeken. De cottage stijl dateert uit het Engeland van de 19e eeuw. Vakmanschap, handwerk en landelijkheid staan centraal. In plaatsen als De Haan, De Panne en Koksijde langs de Vlaamse kuststreek staan huizen in cottage vormgeving. Villa Belvedere in Oostduinkerke is misschien wel het bekendste cottage huis op het Europese vasteland.

RVS naamborden

Een gebogen RVS naambord heeft een zakelijke uitstraling. Met een bord als dit geeft u de voordeur en de entree extra allure. Dankzij de blinde sluiting is er geen enkel schroefje te zien. Heeft u veel ruimte op de gevel? Een groot bord van 20 bij 30 cm zal mooi staan. Er is pek voor 4 regels tekst. Uw naam en het huisnummer worden in het bord gelaserd. In de kleur zwart, omdat dit zo mooi past bij de RVS-tint. Qua lettertype is er veel mogelijk. Populair zijn het speelse Comic Sans MS, het tijdloze Times New Roman en het modern Arial. Bij een RVS naambord is een middeluitlijning standaard, maar deze kan op verzoek naar links of rechts aangepast worden.

Uithangborden voor bedrijven en particulieren

Bij een uithangbord denkt u wellicht aan een winkel of andersoortig bedrijf. Dat klopt, dit soort naamplaten worden veel gebruikt door ondernemers. De borden kunnen aan twee zijden bedrukt worden en dus is de naam vanuit verschillende looprichtingen zichtbaar. Particulieren kopen echter ook steeds vaker een uithangbord voor bij de voordeur. Uithangborden hebben een sierlijke uitstraling, zijn oersterk en vereisen weinig onderhoud. Met borden als deze kunt u eindeloos variëren qua bordkleur, lettertype, lettergrootte en aantal borden. De uithangborden Erica en Dorien bijvoorbeeld bestaan uit drie platen die onder elkaar hangen. Handig om de namen van de kinderen en / of de huisdieren op een aparte plaat te vermelden.

 

https://naambordkopen.nl/