Pcbrehoboth
Image default
Internet

Korting pakken

Korting pakken, we zijn er gek op met zijn allen. Toch? Maar hoe weet je nu of je genoeg korting krijgt? Is die ene aanbieding wel zo scherp als dat het lijkt op dit moment? Hoe pak je dat aan? Dat begint met vergelijken! 

Een voorbeeld: stel je hebt al langere tijd hetzelfde abonnement thuis voor internetten, bellen en tv kijken. Dan kan het wel eens zo zijn dat je nu flink teveel betaald per maand voor de wensen die je hebt. In de afgelopen jaren is er nogal wat veranderd in ons gebruik. We bellen meer met onze mobiele telefoon, we kijken gemiddeld wat minder naar de TV en we internetten er flink wat op los. We kijken steeds meer video’s online, we gamen online en ga zo nog maar even door. De kans is vrij groot dat je huidige pakket daar niet helemaal meer op aansluit zoals het zou kunnen. Dat betekent dat alles in 1 vergelijken een slimme start is. Het helpt direct om een totaalbeeld te krijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden op jouw adres. En het geeft ook een beeld van de huidige acties. Is er bijvoorbeeld een Ziggo aanbieding? En hoe verhoudt die aanbieding zich tot de andere acties van dit moment en tot de structurele maandlasten per pakket van de beschikbare aanbieders? Je ziet het allemaal als je start met vergelijken. 

Waar kun je verder zoal op letten? Sta eerst goed stil bij hoe je de diensten op dit moment gebruikt? Heb je bijvoorbeeld een Netflix abonnement waar veel naar gekeken wordt in huis en heb je ook nog een extra duur en uitgebreid zenderpakket genomen waar je flink voor betaald elke maand? Dan kun je daar misschien wel afscheid van nemen als je het toch niet meer gebruikt. Kijk ook naar het intensieve internetgebruik. Je werkt misschien wel meer thuis op dit moment met veel calls en videobellen. Een haperende verbinding is dan verre van ideaal. Daarnaast kijken de kids in huis misschien wel veel naar online video’s of wordt er veel aan online gaming gedaan. Dan is een extra snelle verbinding wel zo prettig. 

 

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/