Pcbrehoboth
Image default
Woning en Tuin

De grootste internetwinkel in naamborden is De Naambordenspecialist

Wanneer u op zoek bent naar een mooi, origineel en/of persoonlijk naambord is het absoluut de moeite waard om de website van De Naambordenspecialist te bekijken. Onze collectie bevat meer dan 1500 naamborden en huisnummers, daarmee zijn wij de grootste internetwinkel in naamborden! Een naambord via De Naambordensite bestellen is erg eenvoudig. Bij bijna alle naamborden kunt u kiezen uit verschillende lettertypen en zelf de indeling van uw bordje bepalen. Veel naamborden worden binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuisbezorgd. De meeste naamborden worden gratis naar u verzonden en wanneer er wel verzendkosten worden gevraagd bedragen deze maximaal Euro 5,95.

RVS naamplaatjes, voor allerlei doeleinden te gebruiken

Zoekt u een naamplaatje voor op een prijsbeker? Daar zijn onze RVS naamplaatjes zeer geschikt voor. Een naamplaatje wordt ingegraveerd, beletterd of gelaserd in het zwart. Vervolgens wordt het plaatje ingekleurd in een door u gekozen kleur. Naamplaatjes voor op een beker worden geleverd met zeer sterk tape, zo kunt u zelf het naamplaatje op de prijsbeker plakken.

Naast prijsbekers zijn RVS naamplaatjes voor zeer veel verschillende doeleinden te gebruiken. Onder andere op uw brievenbus, op deuren of andere houten oppervlakten en op uw gevel. Naamplaatjes van RVS zijn sterk en roesten niet. Ze zijn in veel afmetingen te krijgen, van zeer klein tot groter. U kunt zelf de afmeting van het naamplaatje bepalen.

Een houten naambord geeft een natuurlijke look

Wilt u een handgemaakt naambord? Kijk dan eens bij onze collectie houten naamborden. Een houten naambord wordt met de hand gemaakt en beschilderd. Met zo’n naambord heeft u dus zeker weten iets origineels bij uw woning hangen. Houten naamborden worden altijd op maat gemaakt, u kunt uw houten bord dus geheel zelf ontwerpen. Bijna alles is mogelijk! Wilt u een eigen afbeelding op uw naambord? Onze schilder zorgt ervoor dat de afbeelding netjes op uw naambord komt. U kunt er ook voor kiezen het houten naambord te laten graveren. Keus genoeg dus! Bezoek onze site en ontdek welke mogelijkheden en stijlen er zijn.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/