Pcbrehoboth
Image default
Woning en Tuin

Je vloer decoreren met visgraatvloer

Het kiezen van een installatiepatroon voor nieuwe vloeren kan net zo moeilijk zijn als het kiezen van een bepaalde stijl voor u. Bij het kiezen tussen verschillende houten vloerpatronen is het vaak nodig om ook rekening te houden met de richting van de nerf. De meeste mensen zijn bekend met het willekeurige, verspringende uiterlijk van hardhouten vloeren, dat al jaren het standaardpatroon in de branche is. Aan de andere kant zijn er nieuwe designtrends ontstaan, zoals met alles. Zo neemt de populariteit van diagonale patronen zoals visgraatvloeren toe.

 

Visgraatvloeren

Veel mensen denken ten onrechte dat een visgraat vloer en chevronvloeren hetzelfde zijn, omdat hun uiterlijk zo op elkaar lijkt. Het belangrijkste verschil is dat visgraatvloeren zijn gemaakt van rechthoekige planken, terwijl chevronplanken zijn gemaakt van planken die onder een hoek zijn gesneden. Om visgraatvloeren te maken, moet u eerst uw hardhouten vloerplanken in de vorm van een ‘V’ rangschikken. Moderne soorten van deze vloer zijn uitgerust met een “klik”-technologie, wat de installatie eenvoudig en ongecompliceerd maakt. Het kost slechts een paar klikken tussen elke plank om een ​​zwevende vloer te creëren die geen lijm of lijm nodig heeft en die gemakkelijk kan worden verwijderd als u besluit uw kamer in de toekomst te renoveren of opnieuw in te richten.

 

Groenblijvende keuze

Vrijwel zeker heb je ergens visgraatvloeren gezien en je vraagt ​​je af of het een populaire ontwerpkeuze is. Niemand wil een vloer leggen die verouderd is met de rest van het huis. De visgraatvloer was een paar decennia geleden een rage, en stijl komt altijd weer terug. Tegenwoordig is het nog steeds gebruikelijk om een ​​visgraatvloer te laten leggen. De haringvis is de inspiratie voor het visgraat vloerpatroon. Het visgraatpatroon op visgraatvloeren doet denken aan de skeletachtige botstructuur van de haringvis wanneer deze correct is geïnstalleerd. Alle kamers met dit geometrische vloerpatroon zullen een verbluffende visuele aantrekkingskracht hebben, en het zal ook een Europese uitstraling hebben. Als je je op een dag verveelt, kun je de vloer er gewoon zelf af halen.