Pcbrehoboth
Image default
Woning en Tuin

Perfect passende jaloezieën voor je ramen

 

Jaloezieën zijn een erg populaire vorm van raambekleding. Ze zijn er dan ook in vele soorten en maten. Bij marasol.nl kun je zowel houten als aluminium jaloezieën bestellen. Allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor jouw ramen. Zo weet je zeker dat het perfect past.

Soorten jaloezieën

Er is ontzettend veel keuze in soorten jaloezieën en afwerking ervan. Om te beginnen kun je kiezen tussen houten en aluminium jaloezieën. Beiden met een geheel eigen uitstraling. 

Hout is eennatuurproduct en heeft een robuuste uitstraling. De houten lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 5 en 6,5 centimeter. Er is verrassend veel keuze in lamelkleuren en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor strak gelakt lindehout, maar ook voor robuust eiken of bamboe met zichtbare houtnerf. De zwarte bamboe jaloezieën zijn op dit moment het meest populair.

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf lamelbreedtes. Van heel smal, 1,6 centimeter, tot heel breed, 7 centimeter. Het moge duidelijk zijn dat deze allemaal een geheel eigen uitstraling en lichtinval hebben. De afwerking van de lamellen is heel divers. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld mat, zijdeglans of hoogglans, maar ook voor mooie structuurtjes. Het kleurenpalet is heel divers. De vijfentwintig millimeter lamellen hebben de ruimste keuze. Van knalroze tot taupe, paars, blauw, wit, zilver, goud, grijs en zwart. Bijna alle kleuren die je kunt bedenken zijn verkrijgbaar.

Elektrisch bediende jaloezieën

Alle jaloezieën zijn verkrijgbaar met handbediening, maar er zijn ook elektrische jaloezieën. Er is een ruime keuze in motoren. Marasol biedt motoren van Somfy en Brel aan. Beiden zijn te bedienen met afstandsbediening of met app op je telefoon. Super handig, zo kun je ook vanuit je vakantieadres je jaloezieën bedienen waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is.

Andere raambekleding

Ben je op zoek naar raambekleding op maat voor je ramen maar heb je geen idee waar je naar moet kijken of wat bij je ramen past en kan? Anna van Marasol kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden. Via de website of mail kun je gratis online advies krijgen. Stuur een paar foto’s mee, geef aan wat je wensen zijn en Anna geeft vrijblijvend advies. 

Naast jaloezieën heeft Marasol ook rolgordijnen, plisségordijnen, verticale lamellen en vouwgordijnen in haar assortiment. Een hele ruime keuze in raambekleding dus. Allemaal met eigen eigenschappen, voor- en nadelen.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders uitkomen dan ze in de werkelijkheid zijn, kun je gratis stalen aanvragen van de kleuren waar je tussen twijfelt. Zo kun je thuis op je gemak kijken wat het beste past en welke structuur je het mooist vindt.

Online bestellen van raambekleding

Omdat alles al duur genoeg is, wil je je raambekleding natuurlijk zo voordelig mogelijk kopen. Als je raamdecoratie van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit wil maar niet de hoofdprijs wil betalen, dan kun je ervoor kiezen om je ramen zelf op te meten en de raambekleding zelf te monteren. Hiermee kun je honderden euros besparen.

Op de website van Marasol staan duidelijke inmeetinstructies en montagehandleidingen. Als je twee keer meet en alles een keer nakijkt, kan het bijna niet misgaan. Het ophangen is ook eenvoudig, vooral als je dit met twee personen doet. Het is dus niet nodig hoge voorrijkosten te betalen voor het inmeten en ophangen van je raambekleding.

 

https://marasol.nl/