Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Beste hoverboards voor kinderen

Als je kinderen al een hoverboard hebben, of als je er nog een wilt kopen om het plezier te verdubbelen, ben je wellicht geïnteresseerd in welke hoverboards het meest geschikt voor kinderen zijn.

 

Wat is een hover kart?

Een hover kart is een hulpstuk voor een hoverboard, waardoor het een elektrische kart wordt. Het hulpstuk wordt aan het hoverboard bevestigd en voorziet in een go kart frame me een of twee extra wielen, een stoel en handles die de snelheid en beweging van de kart bepalen. Een HoverKart (een woord) is een geregistreerd handelsmerk van het bedrijf HoverPowered. Er zijn verscheidene andere bedrijven die een vergelijkbaar product hebben zoals HoovyKart, HoverSeat, dBass, Yvolution, MaxFind alsmede verschillende naamloze modellen.

 

Over Hover Karts

Hover Karts worden apart van hoverboards verkocht. Je hebt een tweewielig hoverboard nodig (deze kosten ongeveer €150,- – € 750,-).

Prijzen voor hover kart hulpstukken variëren tussen €40 en € 125,-. Omdat ze pas vrij recent op de markt zijn gekomen zijn ze nog niet overal te koop. Je kunt ze echter wel makkelijk online kopen en Amazon heeft een groot aantal modellen beschikbaar, van verscheidene merken.

Hover karts passen over het algemeen op alle hoverboards met een standaardmaat. Misschien passen ze niet op kleinere hoverboard modellen voor kinderen. De modellen die we hier op deze site adviseren zijn de standaard maat boards.

Een hover kart hulpstuk is snel en gemakkelijk op je hoverboard te installeren door middel van bandjes. Je kunt het er ook weer snel afhalen als je de zelf-balancerende scooter zonder hulpstukken wilt gebruiken. Twee handles zijn aan de twee zijden van het board bevestigd, zodat je de snelheid en richting kunt bepalen. Naar voren/ achteren drukken op de handle is net zoals naar voren/ achteren leunen als je op een hoverboard staat.

 

Een hover kart voor kinderen uitkiezen

De lengte van hover karts kan aangepast worden voor mensen van verschillende lengtes en meestal zijn er verstalbare stoeltjes, verschillende frame lengtes en stuur hoeken. Sommige hover kart modellen zijn speciaal ontworpen voor lange mensen – als je een oudere tiener hebt die heel lang is, kan dat wellicht een optie zijn. Voor kinderen zijn er twee modellen die we aanbevelen. Ze passen zowel op het 6”als 10# hoverboard.

 

Hoe snel is een hover kart

 

Een hover kart is net zo snel als de maximum snelheid van het hoverboard waarmee je het gebruikt, maar is ook afhankelijk van het gewicht van de berijder, gewicht en rijstijl. De topsnelheid van de meeste hoverboards, of elektronische zelf-balancerende scooters variëren tussen 7 en 20 kilometer per uur. Meest ben je sneller met een hover kart, als he het vergelijkt met staan op een hoverboard, omdat het makkelijker is om te balanceren.

 

Meer informatie om een hoverkart (en te bestellen) vind je hier.

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/