Pcbrehoboth
Image default
Sport

Bereik samen met StimaWELL snel een strak en fit lichaam met EMS fitness

Tegenwoordig hoef je niet meer uren in de sportschool te spenderen om lekker fit te worden en gewicht te verliezen. Hoe je dan een fit, strak en slank lichaam bereikt? Met EMS fitness van StimaWELL.

EMS fitness is de moderne manier van sporten waarbij gebruik gemaakt wordt van ondersteuning met elektrische stimulatie. EMS is hier de afkorting van. Door middel van stroomstootjes worden spieren in korte tijd veel sterker. Door te sporten met deze extra elektrische stimulans verkrijg je in veel kortere tijd hetzelfde resultaat. Sporten met EMS hoef je namelijk maar twee keer in de week te doen voor een duur van twintig minuten per training. Voor hetzelfde gewenste effect zou je in de sportschool meerdere uren moeten zweten en zwoegen. En het mooiste is: je hoeft er de deur niet eens voor uit. Want EMS fitness kan je gewoon in je woonkamer, slaapkamer, balkon of waar jij maar wilt doen.

Hoe gaat EMS fitness precies in zijn werk?

Voordat je aan een trainingssessie gaat beginnen trek je het bijbehorende stimulatiepak aan. Er zijn 12 elektrodeparen in het pak verwerkt, die stuk voor stuk zorgen voor de stimulatie van de spieren. Het pak lijkt overigens erg op een surfpak en is zwart van kleur. Wanneer je dit wilt kan je ook nog speciaal ondergoed onder het stimulatiepak dragen. Als je het pak aanhebt doe je nog de speciale bandelektroden om je armen en benen.

Het stimulatiepak is verbonden met de EMS trainer, het apparaat waarop je wel 70 verschillende trainingsprogramma’s kunt starten. Het apparaat geeft de stroomstootjes af, welke via de bedrading bij de elektroden in het pak aankomen en vervolgens de spieren stimuleren. Voor de spieren is het heel normaal om gestimuleerd te worden met elektrische signalen. Normaal gesproken geven onze hersenen elektrische signalen af om de spieren te stimuleren om te gaan bewegen. Dit gebeurt met werkelijk iedere beweging die wij maken. In dit geval krijgen de spieren extra elektrische signalen via de EMS trainer. Tijdens een trainingssessie voer je simpele oefeningen uit. Denk hierbij aan sit-ups, lunges, squats. Op één van de 40 ondersteunende video’s op de EMS trainer kan je precies zien welke oefeningen je allemaal kunt uitvoeren.

Kies ook voor trainen met EMS en bereik binnen korte tijd jouw doel!

https://ikwilstimawell.nl/