Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Luchtkussen enveloppen: wat zijn dat?

In de wereld van het versturen en ontvangen van pakketjes valt de term ‘luchtkussen envelop’ steeds vaker. In welke zin verschillen deze enveloppen van de enveloppen die we al kennen en wordt het tijd dat we allemaal gebruik gaan maken van deze nieuwe variant? In dit artikel lees jij alle antwoorden op deze vragen en kun jij aan het eind bepalen of deze luchtkussen variant iets voor jou is!

Wat is het verschil?

We kennen allemaal de normale enveloppen wel. Wanneer we een kaart, brief of klein pakketje willen versturen maakt vrijwel iedereen hier gebruik van. Een luchtkussen envelop is net even iets anders. Deze enveloppen zijn namelijk voorzien van een klein laagje bubbeltjesfolie aan de binnenkant.

Je kunt nu wel invullen dat het meteen een stuk veiliger is om jouw producten te versturen. Als jij iets moet versturen dat misschien iets breekbaarder is of wil je simpelweg zeker weten dat jouw product precies zo aankomt als dat je zou willen, dan zijn luchtkussen enveloppen echt iets voor jou!

Afmetingen

Luchtkussen enveloppen komen voor in verschillende maten zodat jij altijd je producten per luchtkussen envelop kunt versturen. De kleinste maat heeft de afmetingen 100 x 165 millimeter. Als jij echt kleine producten wilt versturen, raden we je ten zeerste aan dat je gebruik maakt van deze afmeting.

De grootste afmetingen die we kennen, zijn 345 x 470 millimeter. Je kunt wel invullen dat er in deze enveloppen veel grotere producten passen. Uiteraard zit er ook nog een flink aantal andere afmetingen tussen deze enveloppen. Jouw product kan dus zeker altijd verzonden worden in een luchtkussen envelop!

Waar haal ik deze enveloppen?

Als je deze enveloppen eens in het echt wilt proberen en wilt kijken of dit echt iets voor jou is, raden wij je aan om te beginnen met een klein aantal. Het is logisch dat je, naarmate je meer koopt, per product minder betaalt. 

Als luchtkussen enveloppen jou nu toch helemaal tegenvallen, zit je liever niet met een overschot van dit product. Probeer daarom eens tien van deze enveloppen uit om te kijken of dit de manier voor jou is om voortaan jouw producten te verzenden!

 

https://blokpackaging.com/