Pcbrehoboth
Image default
Horeca

Een echte barista op jouw feestje? Natuurlijk kan dat!

De lekkerste koffie krijg je natuurlijk van een echte barista. Dus heb jij binnenkort een verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeestje? Denk dan eens aan het aanbieden van koffie van de beste barista’s . Koffie Bar Huren komt speciaal voor jou met een heuse koffiebar naar jouw evenement. Daarom heb jij dus een echte barista op jouw feestje!

Huh, een koffiebar?

Als het gaat om koffiedrinken staan wij als Nederlanders bovenaan. We drinken gemiddeld met z’n allen zo’n 260(!) liter per persoon per jaar. Huur daarom een koffiebar met een ervaren barista voor jouw feest bij KoffieBarHuren. Je kunt er dan vanuit gaan dat het druk zal worden bij de koffiebar. Wij Nederlanders houden nou eenmaal van ons ‘bakkie pleur’. Het is dus wel duidelijk. Nederland is een echt koffieland. Een ervaren barista met koffie zal daarom voor blije gezichten zorgen. En wat is belangrijker op een feestje dan vrolijke mensen? Niets!

Kunstzinnig

Naast heerlijke koffie maken onze barista’s heuze kunstwerken. Latte Art noemen we dat. De barista schenkt de meest prachtige en uiteenlopende motieven in de koffie. Lekker deelbaar natuurlijk!

Moet ik nog iets regelen?

KoffieBarHuren zal alles voor je verzorgen. Onze mobiele bars staan klaar voor elk denkbaar evenement. Er is alleen stroom nodig. Onze koffiebars zijn namelijk uitgerust met een eigen watertank. Daarom kun jij je  focussen op een geweldig feestje! En dat is dat is waar het het uiteindelijk voor doet.

https://www.koffiebarhuren.nl/