Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een zit sta bureau

Veel mensen zijn er enthousiast over: een elektrisch zit sta bureau. Met dit bureau kun je ervoor kiezen om staand of zittend te gaan werken. Dit kan een fijne afwisseling zijn voor als je de hele dag achter een bureau zit. Een sta bureau is al jarenlang populair en dat is niet voor niets. Er zitten namelijk veel voordelen aan staand werken. Ben je benieuwd naar de voordelen? Lees dan verder en kom erachter!

 

Afnemen van nek en rugklachten

Veel mensen die vijf dagen per week achter een bureau zitten, hebben nek- en rugklachten door het vele zitten. Het is beter voor je lichaam om regelmatig op te staan en even rond te lopen. Daarom is een zit sta bureau een goede uitkomst. Start in de ochtend rustig op zittend achter je bureau en ga na de lunch verder met staand werken.  

 

Vitaliteit

Veel mensen die een kantoorbaan hebben, zitten te veel. De hele dag brengen ze zittend door achter het bureau en in de avond ploffen ze op de bank. Hierdoor neemt de vitaliteit van de medewerkers af. Om dit te voorkomen kun je het beste staand werken. Je hoeft niet gelijk de hele dag te staan, maar dit kan ook een halve dag of een uur zijn. 

 

Probeer het uit en oordeel zelf!

Een zit sta bureau is niet alleen handig om aan te werken, het bureau leent zich ook als vergadertafel. Bij een staande vergadering zijn mensen over het algemeen creatiever en oplettender. Ben je na het lezen van deze voordelen enthousiast geworden over het zit sta bureau? En wil je het graag uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Multiratio en bestel het zit sta bureau elektrisch gemakkelijk online. Op die manier kun je zelf proberen of het iets voor jou is.

https://www.multiratio.nl/