Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Soorten ventilatoren voor in huis

Is het ook zo ontzettend warm in je huis en wil je genieten van een lekker windje? Dan is een ventilator het product waar jij naar op zoek bent. Er zijn veel verschillende modellen ventilatoren die wij hier voor jou op een rijtje hebben gezet. Op deze manier ben jij goed geïnformeerd voordat je jouw ventilator kunt aanschaffen!

 

Tafelventilator

Tafelventilators zijn relatief klein en kunnen daarom makkelijk op tafel of op een bureau worden neergezeten. Als je het niet prettig vindt dat deze wind in je gezicht blaast, kun je er ook voor kiezen om deze gewoon op de grond te plaatsen. Tafelventilatoren kunnen niet kantelen, maar de meeste oscilleren wel. De horizontale hoek kan handmatig worden aangepast. Leuk feitje: je kunt zelfs mini desktop ventilatoren bestellen, erg handig wanneer je druk aan het werk bent op je laptop maar geen stopcontact in de buurt hebt! Kijk eens bij Maxtotaal voor een uitgebreid assortiment aan ventilatoren.

 

Staande ventilator

Wanneer je liever de ventilator niet op tafel wil hebben of gewoon op zoek bent naar iets groter, dan is de staande ventilator een betere optie. Deze is zowel in staand als hoogte verstelbaar. Alle staande oscilleren en sommige modellen hebben de neiging om automatisch te oscilleren. De horizontale hoek kan, net als bij de tafelventilator, handmatig worden ingesteld. 

 

Plafondventilator

De naam zegt het al: dit model is geschikt om aan het plafond op te hangen. Dit zijn over het algemeen stille ventilatoren en hebben het vermogen om lucht te blazen over een groot oppervlak. Deze modellen zijn vaak te vinden in slaapkamers, maar kunnen ook prima in de woonkamer opgehangen worden. Het aan- en uitzetten van een plafondventilator gaat meestal via een wandschakelaar. Sommige modellen hebben ingebouwde verlichting, waardoor deze prima als lamp in de kamer gebruikt kan worden. 

 

Torenventilator

Een torenventilator wordt ook wel een kolomventilator genoemd. Deze zijn bestemd om op de grond geplaatst te worden. Dit soort modellen zijn over het algemeen groter dan een staande ventilator. Dit zijn de meest voorkomende ventilatoren. Deze beschikken vaak over een timerfunctie, gebruikersprofielen en de luxere modellen hebben een display met meerdere functies.

 

De muur ventilator

Als laatste is er ook nog een muur ventilator verkrijgbaar. Deze zijn ideaal als je niet heel veel ruimte in je wonen hebt om een ventilator op de grond te plaatsen. De muurventilator kun je makkelijk aan de muur monteren en is ook makkelijk te demonteren. Op deze manier kun je deze makkelijk opbergen wanneer je hem niet meer nodig hebt.

 

https://www.maxtotaal.nl/