Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Refurbished macbook kopen of huren? Hier moet je op letten!

Ga je een refurbished macbook huren of kopen? Dan moet je op vele elementen letten. Om het makkelijk voor jou te maken, beschrijven we hier onder vele elementen waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een refurbished Macbook. 

Huren of kopen? 

Als je een Macbook wilt hebben, kun je er voor kiezen om hem te kopen of huren. In dit artikel gaan we niet heel diep in het verschil tussen het kopen of huren van een Macbook. Wel kijken we naar de voordelen, hier van als het gaat om een refurbished macbook. Wij raden wel aan om een Apple Macbook te huren in plaats van de kopen, dit ivm de hoge aanschafwaarde, die je bij het huren van een macbook niet hebt. 

Waar moet je op letten bij een Refurbished Macbook?

Er zijn veel punten waar je op moet letten bij het kopen of huren van een refurbished Macbook, zo moet je eerst starten bij de buitenkant van de Apple Macbook. Vaak zitten er deuken in de kaft, of is het scherm niet meer helemaal goed. Als het scherm niet goed is kun je hem beter niet kopen of huren. Het scherm moet gewoon goed zijn, anders heb je daar altijd last van. 

Daarnaast zijn er in de staat van de product vele verschillen, zo kan je een retina macbook met 13 of 15 inch bestellen. Deze zijn online te bestellen

Verschillende producten 

De Macbook worden in verschillende gradaties geleverd, dus met verschillende mankementen aan de laptop of macbook. 

Binnenkant van de Macbook

Daarna, na dat je de buitenkant goed hebt bekeken moet je ook de binnenkant goed bekijken, is hij wel goed opgeschoond en goed refurbished? Dat zijn zaken waar je echt moet op letten. 

Zijn de programma’s er wel allemaal afgehaald en belangrijker nog, staan er geen virussen op de macbook. Virussen zijn heel belangrijk om te checken, als er een virus op zit, kunnen indringers zo naar binnen op jouw refurbished Macbook. Bij Rentyourmac.com zijn alle Macbooks zeer goed schoongemaakt, en refurbished, zowel van binnen als buiten. Dus het operating systeem is er opnieuw opgezet en als je wilt kunnen bepaalde programma’s er op gezet worden. Waaronder de volgende:

  • Office Home
  • Adobe programma’s
  • Speciale programma’s op aanvraag is zeker mogelijk

Extra informatie over een refurbished apple macbook

Ben je er nog niet uit wat nou het beste is voor jou, om te doen, laat je dan informerren door de ervaren professionals van RentYourMac.com. Zij leasen al enige tijd Apple Macbooks voor een scherpe prijs waar ze jou als klant tevrenden kunnen. voor meer informatie kun je contact opnemen via de website. Veel succes met de zoektoch naar jouw ideale Macbook

 

https://www.rentyourmac.com/refurbished-macbook/