Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

Bij 123 Theorie kan iedereen terecht

Sta jij op het punt je op te geven voor een theoriecursus in Den Haag? 123 Theorie is dan een vertrouwd adres! Bij ons slaagt maar liefst 95 van de cursisten de eerste keer. En die overige 5 procent haalt vrijwel allemaal de tweede keer het zo geliefde auto theorie bewijs. Iedereen is welkom bij 123 Theorie. Het gaat er niet om hoe snel of slim je bent. Als je gemotiveerd bent om te slagen, helpen wij jou daarbij! Onze docenten komen uit de praktijk. Ze weten hoe de examens zijn opgebouwd, wat veel voorkomende instinkers zijn, hoe vragen geformuleerd worden en wat onderwerpen zijn die eigenlijk altijd wel aan bod komen. De uitleg is helder en to the point. Overbodige kennis, daar zit je toch niet op te wachten? Als je in Den Haag woont en mee wilt doen, dan is hier alvast het adres van de cursuslocatie: Verrijn Stuartlaan 50, 2288 EP Rijswijk. Alles cursusdagen van deze en volgende maand hebben we online gezet. Aan jou te kiezen wanneer je komt!

Dagcursus autotheorie

Een theorie dagcursus waarbij de kans groot is dat je direct in 1 keer slaagt. Dit is wat 123 Theorie jou te bieden heeft. In de ochtend krijg je les van onze docenten. In de middag doe je het examen op de CBR locatie. Na een heerlijke lunch wordt je hoogstpersoonlijk naar het CBR gebracht. Dit zijn de plaatsen waar 123 Theorie haar cursussen geeft:

· Amsterdam;

· Arnhem;

· Breda;

· Deventer;

· Enschede;

· Eindhoven;

· Goes;

· Rotterdam;

· Rijswijk;

· Utrecht

· Zwolle

Inderdaad verspreid over het hele land, zodat iedereen mee kan doen. Dus of je nu in de buurt van Delft, Middelburg, Nijmegen, Meppel, Drachten, Almelo of Dordrecht woont, geef je op voor de auto theorie cursus van 123 Theorie. Op dit moment bedragen de kosten €99. Dit is een tijdelijke actie. De lunch en het vervoer zijn inbegrepen. Bij het CBR moet je nog wel €33 betalen voor het daadwerkelijke examen.

 

https://www.123-theorie.nl