Pcbrehoboth
Image default
Architectuur

Prefab lichtstraten

Het is tegenwoordig heel zeldzaam dat lichtstraten op maat worden gebouwd of op locatie want tegenwoordig maken bouwbedrijven allemaal gebruik van prefab lichtstraten.

Prefab zijn constructies dat al in het fabriek zijn gemaakt en ze worden in de meeste gevallen in massaproductiefabrieken gemaakt om zo flink op de kosten te besparen. Als je bij een winkel gaat kijken voor het kopen van lichtstraten zijn er wel verschillende opties want bij prefab worden er wel verschillende modellen geproduceerd. Je hebt zo dus nog steeds vel keuze uit lichtstraten en kun je het naar eigen smaak laten aanpassen.

Een grote deel van de kosten bestaat uit het installeren van de lichtstraten want dit is niet zomaar even gedaan. Voordat het werk kan beginnen moet er eerst naar het dak gekeken worden en de veiligste manier om een deel hiervan eruit te snijden. Een deel van het dak moet verwijderd worden om plaats te maken voor de lichtstraten. Hoe groot het stuk is dat eruit gesneden wordt is afhankelijk van de maten van de lichtstraten. Houd daarom ook altijd rekening met de kosten dat nog erbij komen voor het installeren van de lichtstraten.

niekroos.nl/

vlakkelichtkoepel.nl/

serbo.nl/