Pcbrehoboth
Image default
Architectuur

Stalen deuren, alles wat je erover moet leren

Stalen deuren, alles wat je erover moet weten

Hallo allemaal, deze keer ga ik het met jullie hebben over stalen deuren. In deze blog ga ik jullie alles vertellen wat je erover moet weten. Zo weet je aan het einde 4 dingen die belangrijk zijn en hoor je hoe het proces bij mij ging. Ik heb het in een blog hiervoor al eens gezegd. Ik heb net nieuwe stalen deuren. Ik ben echt extreem blij hiermee! Was de beste keuze die ik gemaakt kon hebben. Het huis is een stuk lichter en het ziet er erg mooi uit. Nouja, heel veel leesplezier!

Voordelen stalen deuren

Laatste aantal jaren zijn goede stalen deuren erg in trek. Dat is helemaal niet gek. Stalen deuren zijn namelijk meteen een eye catcher. Stalen deuren hebben diverse voordelen. Buiten het feit dat ze een stuk meer sfeer in huis creëren zorgen ze nog voor veel meer. Zo krijg je door deze stalen deuren ook nog veel meer licht in huis en krijg je veel meer waar voor je geld. Bij stalen deuren kun je goed kiezen welke het beste bij je past. Zo heb je taatsdeuren, schuifdeuren, draaideuren en scharnierdeuren. Elke soort deur past bij een ander.

 

Taatsdeuren zijn deuren die geen zware kozijnen nodig hebben. Hierdoor zijn ze een stuk lichter, goedkoper en hebben ze een unieke uitstraling. Vaak zijn ze namelijk aan de linker en rechterkant open. Het draaipunt zit namelijk ongeveer 10% van de buitenkant vandaan.

 

Stalen schuifdeuren zijn uniek omdat in openstaande stand het ramen lijken. Pas als ze dicht gaan zie je dat het deuren zijn. Dit zorgt al snel voor een luxe uitstraling die mechanisch werken.

 

Stalen draaideuren zijn de gewone deuren die je in elk huis terugvindt. Hiernaast kun je kiezen of je scharnieren of geen scharnieren wilt.

 

Kortom, stalen deuren hebben erg veel voordelen.

Stalen deur vs. houten deuren

Meestal heb je in een huis houten of plastic deuren. Het nadeel hiervan is dat ze veel lucht doorlaten. Hierdoor verlies je stookkosten. Dit wil niemand. Het grootste voordeel van een stalen deur is dan ook wel dat het goed de warmte en kou binnenhoudt. Daarnaast kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk een uniek ontwerp en design hebben dankzij het staal.

Hoe het bij mij ging

Toen ik eenmaal wist dat ik stalen deuren in mijn huiskamer wou hebben ben ik begonnen met zoeken online naar de verschillen, voordelen maar ook de nadelen van staal. Al snel kwam ik erachter dat naast het mooie het ook beter is. Toen ben ik gaan zoeken naar echte experts. Bedrijven die echt goed wisten wat ze deden. Al snel kwam ik bij stalendeuropmaat uit. Ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad, als je nog vragen hebt mag je altijd een comment achter laten! Stalen deuren helpen om je enerige rekening goedkoper te maken.

 

https://www.stalendeuropmaat.nl