Pcbrehoboth
Image default
Winkelen

dbramante1928: tijdloze leren tassen van topkwaliteit

Ben jij op zoek naar een mooie leren tas van goede kwaliteit? Dan moet je zeker eens bij dbramante1928 kijken. Dit Deense merk heeft prachtige handgemaakte tassen die erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld je studie of je werk. Benieuwd geworden naar dit merk? In dit artikel vertellen we je wat meer over dbramante1928.

Premium kwaliteit leer

dbramante1928 maakt enkel gebruik van leer van de hoogste kwaliteit, namelijk de zogeheten full-grain leather. Dit soort leer onderscheid zich van genuine leather (minste kwaliteit) en top-grain leather (middelmatige kwaliteit). Full-grain leather is onbewerkt leer waarop je nog kleine imperfecties van de dierenhuid kunt zien, zoals littekens of brandmerken. Bij genuine en top-grain leather worden deze imperfecties weggeschuurd waardoor het overgebleven stuk leer veel dunner is, dus dat leer gaat dan ook minder lang mee. De tassen van dbramante1928 gaan een leven lang mee dankzij het gebruikte full-grain leather dat een stuk dikker en steviger is dan andere soorten leer. Dit soort leer ontwikkelt na verloop van tijd een patina, dus een dbramante1928 tas wordt alleen maar mooier naarmate je hem vaker gebruikt!

De mooiste tassen

De collectie van dbramante1928 bestaat uit onder andere laptoptassen, weekendtassen, rugzakken, aktetassen en schoudertassen. De designs zijn allemaal klassiek, tijdloos en elegant en daar is bewust voor gekozen. Een leren tas is namelijk niet goedkoop dus als je er een koopt, dan wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben en er niet op uitgekeken raken. De tijdloze designs in combinatie met het premium kwaliteit leer zorgt ervoor dat een dbramante1928 tas een echte aanwinst is! Naast tassen heeft dit merk trouwens ook leren telefoonhoesjes, iPad hoezen en Apple Watch horlogebandjes.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, SEO copywriting en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/