Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Met de volgende stappen legt u uw eigen terras aan

Het bouwen van uw eigen terras kan een geweldige manier zijn om waarde aan uw huis toe te voegen terwijl u een tuinoase creëert waar u en uw gezin van kunnen genieten. Of u nu van plan bent om feestjes te organiseren of gewoon een plek wilt om te ontspannen, een terras is de perfecte aanvulling op elke achtertuin. Volg deze eenvoudige stappen en u zult binnen de kortste keren van uw nieuwe terras kunnen genieten!

1. Kies de juiste locatie. Bij het kiezen van een plek voor uw terras, moet u rekening houden met de grootte en vorm van uw tuin. U moet ook rekening houden met zaken zoals blootstelling aan de zon en of u privacy voorzieningen zoals bomen of struiken in de buurt wilt.

2. Zorg voor de juiste vergunningen. Als je de perfecte plek voor je terras hebt gevonden, dan is het belangrijk om deze binnen uw eigen grondgebied aan te leggen. Wilt u deze buiten uw grens aanleggen? Zorg er dan voor dat u hier een vergunning voor aanvraagt. 

3. Kies de juiste materialen. Als het gaat om het bouwen van uw terras, heeft u een heleboel verschillende materiaal opties. De meest populaire keuze is beton, maar u kunt ook gebruik maken van straatstenen, stenen, of zelfs baksteen. Overweeg dingen zoals kosten, duurzaamheid, en het uiterlijk bij het maken van uw beslissing.

4. Bereid het gebied. Als u eenmaal heeft besloten over de locatie en materialen voor uw terras, is het tijd om het gebied voor te bereiden. Dit betekent het opruimen van puin en het egaliseren van de grond. Als u klinkers of bakstenen gebruikt, moet u ook een fundering maken om ze op te laten rusten.

5. Installeer de basislaag. De eerste laag van uw terras moet bestaan uit zand waar u vervolgens de tegels oplegt. Wanneer u de onderlaag heeft neergelegd, is het tijd om de bandjes te plaatsen. Gebruik bij het leggen van deze bandjes een bandentang. Dit maakt het werk voor u iets minder zwaar. Visser & Visser heeft allerlei tools die het terras aanleg proces makkelijker voor u maken.

6. De laatste stap is het leggen van de tegels. Zorg ervoor dat deze allemaal netjes op hetzelfde niveau liggen. Strooi er wat extra zand overheen, wat met regen tussen de tegels kan trekken. En uw terras is helemaal klaar!

 

https://www.visserenvisser.nl/