Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een gegraveerd wijnglas: het leukste cadeau voor dé wijnliefhebber

Een gegraveerd wijnglas wordt vaak cadeau gedaan als huwelijkscadeau, voor een jubileum, samenwonen, een nieuwe baan, opening van een restaurant of bar of relatiegeschenk. Een gegraveerd wijnglas is een hartstikke leuk cadeau voor een wijnliefhebber! In deze blog leer je meer over waarom je deze wijnglazen bij Personal Surprise moet bestellen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Personaliseren

Bij Personal Surprise kan je jouw gekozen wijnglas helemaal personaliseren. Maak gebruik van de online personalisatietool op de website. Hiermee kan je eenvoudig een eigen ontwerp maken bestaande uit teksten, namen, afbeeldingen of een eigen upload. Je bent volledig vrij in het maken van je ontwerp. Het is helaas niet mogelijk om foto’s of in kleur te graveren. Het materiaal waar jouw cadeau uit bestaat bepaalt de kleur van de gravering. De gravering in glas krijgt een witte kleur, waar bij hout een bruin tot zwarte kleur zichtbaar wordt.

Gratis wenskaart

Als jouw glas volledig naar wens is gepersonaliseerd dan kan je het glas gaan bestellen. Tijdens het bestelproces heb je de optie om een gratis wenskaart bij je glas toe te voegen. Op deze wenskaart kan je je eigen tekst laten afdrukken in een, door Personal Surprise gekozen leuk en passend lettertype. 

Verzending

Personal Surprise pakt jouw cadeau graag in. Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor een gratis folieverpakking of geen cadeauverpakking. Alle cadeaus worden los ingepakt met uitsluiting van sets of cadeaus met toebehoren. Daarnaast wordt jouw cadeau in een kartonnen verpakking met feestelijke versiering verstuurd. Jouw cadeau wordt meestal binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden. Heb je het cadeau morgen al nodig? Dat is geen probleem! Tegen een meerprijs kan het cadeau op dezelfde dag nog worden verzonden. 

Personal Surprise

Wil je graag een wijnglas laten graveren voor iemand? Dan doet Personal Surprise dat graag voor jou! Op de website van Personal Surprise heb je keuze uit een ruim assortiment wijnglazen. Heb je ook interesse in andere gegraveerde glazen of producten? Dat is bij Personal Surpirse ook geen probleem Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Personal Surprise of neem telefonisch contact met ze op.

https://www.personalsurprise.nl/