Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Waarom palletranden kopen een slim idee is

Bent u werkzaam in een branche waarbij u vaak werkt met breekbare goederen of producten? Bijvoorbeeld in de elektronische groothandel, in de automotive branche of wanneer u werkt met machineonderdelen. Dan weet u als geen ander dat beschadiging aan deze product een absolute no go is.

Maar… hoe voorkomt u nu beschadiging aan deze goederen? Door het treffen van de juist maatregelen. Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen, nietwaar!? Zo kunt u palletranden kopen bij Lohuizen Pallets GmbH, die zorgen voor extra veiligheid.

Wat zijn palletranden?

Palletranden: wat zijn dat precies? Palletranden, ook wel opzetranden genoemd, zijn te bevestigen op een pallet. Een pallet is een plateau die doorgaans gemaakt is van hout, kunststof of karton. Deze wordt gebruikt als transporteenheid en kan verplaatst worden middels een pompwagen of vorkheftruck. Dit zijn grote machines, waar een ongeluk in een kleine hoek zit. Wanneer de goederen enkel op een pallet zijn geplaatst, vallen ze er zo vanaf.

 

Met de palletranden zorgt u voor een beschermende verpakking, waardoor goederen minder schade kunnen oplopen én netjes op hun plek blijven. Ideaal voor wanneer u uw vracht wilt inladen. Maar ook perfect gedurende het transport of bij het uitladen. Het kopen van palletranden is dan ook een goede voorzorgsmaatregel.

Hoe werken palletranden?

Met het kopen van palletranden kunt u heel eenvoudig een kist of een box creëren van uw pallet. Goederen of de vracht staat zo niet meer ‘los’ en krijgt hiermee extra bescherming. Wel zo veilig wanneer u de goederen gaat vervoeren! Tevens bieden palletranden ook extra zekerheid wanneer u breekbare goederen gaat opslaan. U kunt heel eenvoudig zelf een kist-hoogte samenstellen. Hoe? Door de diverse palletranden te ‘stapelen’. Dit is praktisch én efficiënt.

U kunt namelijk in de hoogte werken in plaats van in de breedte, waardoor u meer opslagruimte heeft. De meest geschikte gebruikshoogte is dan het stapelen van drie á vier randen. U kunt de box sluiten middels een dichte deksel. Wat ook nog een mogelijkheid is, is het twee tot drie hoog stapelen van de pallets en randen. U kunt hiervoor kunststof hoekprofielen gebruiken. U stapelt dan van pallet naar palletrand, weer naar pallet en zo door.

Waar kan ik palletranden kopen?

Wanneer u palletranden gaat kopen, dan moeten deze natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Anders heeft u er nog niets aan. Goede kwaliteit hoeft niet per definitie gelijk te staan aan een ‘nieuw’ product. Ook tweedehands palletranden zijn prima te gebruiken. Bij Lohuizen Pallets GmbH kunt u zowel nieuwe als gebruikte palletranden kopen. Deze zijn altijd in prima staat en doen hun werk uitstekend!

https://webshop.palletranden.com/