Pcbrehoboth
Image default
Telefonie

Kom in contact met T-Mobile en Telfort

Het Telfort klantenservice telefoonnummer hoef je niet zelf op te zoeken. Bel voortaan gewoon met 1840 dan zorgt een Klantenservicetelefoon-medewerker ervoor dat je doorverbonden wordt. Op dit moment wordt Telfort geleid door Geertje Spanjaard. De belangrijkste diensten die Telfort levert zijn: mobiele telefonie, internet, interactieve televisie en vaste telefonie. Dit alles verloopt via het KPN netwerk. Hier een korte historische schets van Telfort.

-1996: het ontstaan van Telfort;

-1998: in de Randstad wordt gestart met een gsm netwerk;

-1999: na een roaming-contract met Libertel ontstaat landelijke dekking;

-2000: de Nederlandse Spoorwegen stapt uit Telfort;

-2001: Telfort beschikt over een zelfstandig landelijk netwerk, vaste en mobiele diensten worden gesplitst;

-2005: de overname van Telfort door KPN wordt geaccepteerd door de Nederlandse Mededingingsautoriteit;

-2011: de introductie van interactieve televisie bij Telfort;

-2019: KPN en Telfort gaan fuseren, de naam Telfort zal verdwijnen.

Je hebt een vraag voor de klantenservice T-Mobile? Bel dan naar telefoonnummer 0800 0092. Dit is een gratis nummer. Zowel voor klanten als voor niet-klanten. T-Mobile is van oorsprong een Duitse firma. Het hoofdkantoor staat dan ook in Bonn. De Nederlandse hoofdvestiging staat in Den Haag. In ons land werken rond de 1775 mensen bij T-Mobile.

Wereldwijd zijn dat er 228.000. In telecommunicatieland hebben de afgelopen jaren veel overnames en fusies plaatsgevonden. Als Ziggo en Vodafone in 2018 de krachten bundelen, moet Vodafone de vaste diensten verkopen. Anders zou er een te machtig bedrijf ontstaan. Deze diensten worden overgedaan aan T-Mobile. Vanaf 2019 zijn T-Mobile en Tele2 samengegaan.

Bij T-Mobile kun je altijd terecht voor de nieuwste smartphones. Er zijn aantrekkelijke abonnementen met een Galaxy S10 en een Apple iPhone XR 64 GB. Ben je helemaal blij met je huidige toestel, dan is een sim only contract misschien een goed idee. Je krijgt veel GB’s en belminuten voor een zeer aantrekkelijk prijs. Neem maar eens een kijkje op t-mobile. nl. Alle actuele acties en aanbiedingen worden er uitgebreid beschreven.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl