Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Een compleet verzorgd feest

Wilt u binnenkort een feest geven en zou u het graag eens groots aanpakken? Met een compleet verzorgd feest, inclusief catering, muziek en eventuele activiteiten bezorgt u al uw gasten een leuke middag of avond. De ideale partij voor een compleet verzorgd feest is Bistro de Postkoets. Wij verzorgen klein- en grootschalige catering in de omgeving van Enschede, Hengelo en Eibergen. Ook verhuren we tenten, verzorgen we bestek en dergelijke, en kunnen we zelfs personeel regelen.

Inclusief catering

Bistro de Postkoets heeft ervaring met het verzorgen van catering voor partijen tot wel 500 man. Dat betekent dat we zowel kleinere feesten als grote bedrijfsfeesten en evenementen van lekkere hapjes en buffets kunnen voorzien. U kunt bij ons kiezen voor bbq-pakketten, verschillende buffets, hapjes en feestschalen, of ons all-in arrangement. Dat laatste arrangement is onder meer inclusief tent, bar, koeling en drankarrangement.

Ook voor muziek en activiteiten

Bij een feest hoort muziek. Via ons kunt u een coverband of een DJ huren, die ervoor zorgen dat u met uw gasten lekker kunnen dansen tijdens het feest. Daarnaast organiseren wij ook activiteiten op partijen. Denk daarbij aan Battle Bow of Toiletraces. Een leuke bezigheid voor al uw gasten!

Neem nu contact op

Meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u daar graag over. Neem gerust contact op door te bellen naar 053 – 572 8794 voor meer informatie.

https://www.bistrodepostkoets.nl/