Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Prachtige zonwering

Wij hebben 2 jaar geleden een uitbouw laten bouwen die compleet van glas is. U raadt het al: het werd erg warm binnen. Ook als we buiten zaten was het onwijs heet. Zo warm dat we het er in de zomer niet uit konden houden zonder dat het zweet ons uitbrak.

We gingen op zoek naar een bedrijf waar wij serre zonwering op maat konden aanschaffen. Ons doel? Effectieve en toch mooie zonwering, aangezien wij veel waarde hechten aan een mooi interieur. Onze zoektocht eindigde bij Buitink Duiven.

Hier vonden wij de zonwering waar wij al tijden naar op zoek waren. Vandaag delen we onze ervaringen met dit bedrijf met u, in de hoop dat u er verder mee kunt.

Verschillende zonwering screens

Functionaliteit en uitstraling zijn voor ons van groot belang. Gelukkig deelt Buitink Duiven deze mening met ons. Volgens hen is het de kunst om de zonwering zowel functioneel als mooi te maken en de architectuur van de woning in stand te houden. Dat is precies wat wij wensten.

Om dit doel te bereiken, heeft dit bedrijf verschillende systemen tot haar beschikking. Waaronder Pergolino zonwering en serre zonwering.

Slimme en eenvoudige Pergolino zonwering

Pergolino zonwering is slimme en eenvoudige zonwering. Dit is een terrasoverkapping die gemaakt is van twee liggers, waar een doek overheen schuift. Dit doek biedt bescherming tegen de zon en tegen een regenbui. Zonwering en overkapping in één, wie wilt dat nou niet?

Dankzij dit systeem kunt u tijdens een regenbui nog heerlijk buiten op een zomeravond. Of in de winter met een dekentje en een grote kop warme chocolademelk. Zeer geschikt voor mensen die nog de juiste zonwering zoeken, bijvoorbeeld serre zonwering.

Serre zonwering van Buitink Duiven

Bij Buitink Duiven vindt u verschillende soorten serre zonwering, waardoor de juiste zonwering voor uw situatie er altijd bij zit! Een gebogen scherm, vlak scherm, meerdelig scherm of een gebogenmeerdelig scherm.

Wij hebben gekozen voor een vlak scherm, omdat dit systeem het best bij onze smaak en onze wensen past. De medewerkers van Buitink Duiven hebben het systeem speciaal voor ons ontworpen én zelfs geïnstalleerd!

Hier hadden wij zelf totaal geen omkijken naar. Dankzij de inzet en de dienstverlening van de medewerkers van dit bedrijf kunnen wij in de tuin zitten zonder last te hebben van warmte of neerslag. Dat gunnen wij iedereen!

Zoekt u zonnewering? Kies voor Buitink Duiven! Wij zijn nog iedere dag blij met de keuze die we hebben gemaakt.

http://www.buitinkproducts.nl/