Pcbrehoboth
Image default
Eten en drinken

Grand Marnier van DrankDozijn bestellen

Wie graag een likeurtje drinkt zal geheid al wel eens Grand Marnier hebben gedronken. Een frisse likeur waarin je echt sinaasappel proeft. Niet alleen is dit perfect om puur te drinken. Ook kan je het geweldig goed mixen met koffie. Maak het af met een toef slagroom en jouw drankje is klaar om gedronken te worden! Als je dit goedkoop wilt bestellen kan je het beste de Grand Marnier van DrankDozijn aanschaffen! Altijd voordelig en uiteraard snel in huis.

 

Wat kan je allemaal met Grand Marnier doen?

Wanneer je Grand Marnier van DrankDozijn besteld hebt is het een kwestie van afwachten tot het wordt bezorgd. Bij DrankDozijn vind je diverse soorten waaruit je kunt kiezen. Uiteraard allen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Zo heeft dit bedrijf op dit moment drie verschillende soorten in huis. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar uit gaat! Meeste bekende Grand Marnier soort is nog altijd de Cordon Rouge. Een wat stevigere soort waar uiteraard ook de toon van sinaasappel in terug komt. 

Een klassiek drankje wat zowel met koffie te mixen is, maar ook met bijvoorbeeld spa Rood. Ooit gedacht om dit eens te mixen met een beetje citroensap, Spa rood en niet te vergeten ijsklontjes? Doordat je de ijsklontjes toevoegt in het glas zal de intense smaak van dit drankje nog beter tot zijn recht komen.