Pcbrehoboth
Image default
Eten en drinken

Zo bestel jij de lekkerste broodjes

Wanneer jij en je collega’s de hele week op kantoor hebben gewerkt, dan is het iedere week weer een feestje om er naar uit te kijken. Broodjes bestellen en laten bezorgen is immers niet voor niets één van de meest populaire bezigheden onder kantoorpersoneel. Vaak wordt ervoor gekozen om dit wekelijks op een vaste dag te doen. De meest gekozen dag is en blijft de vrijdag. Met het weekend in het vooruitzicht hebben de meesten geen zin om ‘s ochtends hun brood te moeten smeren. Toch zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om rekening mee te houden. Welke dit zijn vertellen we je in dit artikel.

 

Bestel op tijd

 

Bestel je iedere week op dezelfde dag broodjes, dan weet je natuurlijk als geen ander hoe fijn het is dat ze de broodjes bezorgen vlak voordat jullie gaan lunchen. Zorg er daarom dus ook voor dat ze voldoende tijd hebben om deze overheerlijke broodjes voor jullie klaar te maken. Het is daarom dus ook raadzaam om ze tijdig te bestellen. Bij voorkeur vroeg in de ochtend, zodat je zeker weet dat de broodjes ook op tijd kunnen worden bezorgd. Je zit er immers niet op te wachten, dat jij en je collega’s uitgebreid klaar zitten voor de lunch en de broodjes pas later worden bezorgd. 

 

Zorg dat iedereen weet wat hij of zij wil

Er is natuurlijk niets zo vervelend, dat wanneer jullie broodjes bestellen, niet iedereen weet wat hij of zij wil. Vooral wanneer jullie wekelijks bij dezelfde zaak bestellen, is het natuurlijk niet zo heel erg moeilijk om er gewoon voor te zorgen dat je weet wat je wilt. De meeste collega’s zullen wekelijks hetzelfde kiezen en een enkeling zal een keer iets anders kiezen. Zorg er daarom dus ook voor, dat je voordat jullie je lunch laten bezorgen je weet wat je wilt. Je vind het ook niet prettig dat je op een ander moet wachten, laat ze dan ook niet op jou wachten.